Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Protecció Civil estreny llaços amb l’Ajuntament

14 d'abril de 2011 

La regidoria de Governació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’Associació/Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Palau-solità i Plegamans han signat un conveni de col·laboració que fixa la tipologia del servei que ha de cobrir l’associació al municipi, així com una dotació pressupostària de 9.000 euros que aquest any, arran de la situació econòmica, s’ha vist reduïda.

 

El nou conveni actualitza el canvi que recentment ha fet el servei, ja que ha passat de ser agrupació a ser associació. Aquest fet permet tenir una major autonomia en la manera de gestionar els diners.

 

Nova seu de Protecció Civil

 

L’Ajuntament i l’Associació de Protecció Civil també han signat un conveni per a la cessió d’ús de forma temporal i gratuïta de part de les instal·lacions ubicades a la casa situada a l’Av. de Catalunya s/n (l’antiga Creu Roja). Un nou equipament que permetrà als responsables de Protecció Civil, desenvolupar la seva tasca dignament.

 

L’espai que es cedeix disposa de dues sales, un bany, una sala de reunions i un magatzem. La cessió és gratuïta, però com ja és costum, Protecció Civil es compromet a donar suport a l’Ajuntament en aquells moments en que calgui la seva intervenció.

 

Nova carpa

Finalment, apuntar que l’associació ha adquirit una nova carpa que permetrà als responsables organitzar millor els punts de servei quan han de ser presents en grans esdeveniments com el Mercat Medieval, la Festa Major o Fira Palau. També s’habilitarà com a punt de suport en cas que hi hagi una situació d’emergència.

 

L’Agrupació, ara associació, de Protecció Civil va ser creada fa més de 10 anys i la integren una dotzena de voluntaris formats sobretot en el camp de les emergències.Imatges relacionades

  • Signatura del conveni entre l'Ajuntament i Protecció Civil

    Signatura del conveni entre l'Ajuntament i Protecció Civil