Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

Els joves experimenten el funcionament de la política municipal

27 d'abril de 2011Diversos estudiants dels instituts de secundària del municipi, la Marinada i Ramon Casas i Carbó, han culminat un projecte formatiu que ha consistit en la constitució de l'Ajuntament Jove de Palau-solità i Plegamans i en l'elaboració de diversos projectes per aprovar-ne de forma simbòlica el més votat.

 

El projecte que van aprovar en el Ple de l'Ajuntament Jove, celebrat el 13 d'abril, és la creació d'un espai de joc de Paintball. D'aquesta manera, els joves han après els processos democràtics d'un ajuntament, així com a elaborar projectes, incloent-hi la presentació de plans de finançament, presentar-los i defensar-los en públic.

 

Nil Pérez va ser l'estudiant escollit com a Alcalde de l'Ajuntament Jove de Palau-solità i Plegamans. L'Alcalde Pérez va destacar al Ple de l'Ajuntament Jove que la iniciativa ha agradat molt als participants. "S'hauria de fer en altres pobles, perquè ens ho hem passat molt bé i ens ha permès conèixer com funciona un ajuntament", va subratllar Pérez.Imatges relacionades

  • Sessió de debat de projectes prèvia al Ple de l'Ajuntament Jove

    Sessió de debat de projectes prèvia al Ple de l'Ajuntament Jove