Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 20 de març

La Policia Local compta amb dos nous caporals

8 de juny de 2011 

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans compta des d’avui dimecres amb dos nous caporals amb plaça de propietat. Amb la incorporació d’aquesta dos nous caporals, la Policia Local passa a tenir 6 caporals, 18 agents, 1 sergent, 1 sotsinspector i un inspector en cap. “Aquest dos nomenaments signifiquen un pas més cap a la professionalització del cos de la Policia Local, tal i com s’ha fet en els darrers anys” apunta l’alcaldessa en funcions Mercè Pla.

 

Per la seva banda, el regidor de governació en funcions, Jaume Oliveras, ha recordat que a l’inici de la legislatura, només hi havia 1 caporal i ara n’hi ha sis.  La incorporació d’aquests dos nous caporals respon als punts d’actuació que preveu el Pla Estratègic de la Policia Local 2008-2011.

 

Recordem que un cop fetes les proves de selecció, els nous caporals van fet el preceptiu curs de caporals a d’Institut de Seguretat Pública de Catalunya com una prova més de les oposicions. Un cop aprovat el curs han hagut de fer tres mesos de caporals en pràctiques.


Imatge
Nous caporals