Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de setembre

Finalitzen els obres de la Rambla d’Isaac Peral

9 de juny de 2011 La regidoria d’urbanisme de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha finalitzat les obres de remodelació de la Rambla d’Isaac Peral. Una obra que permet passejar-hi de forma accessible i sense barreres arquitectòniques.

 

L’obra ha consistit en millorar un espai de 1053,54m2 molt degradat pel pas dels anys. Així, s’ha fet una Rambla més accessible, sense barreres arquitectòniques, amb nous paviments, nou enllumenat, un millor enjardinament i amb el seu mobiliari urbà corresponent. “La finalització d’aquesta obra, dóna la garantia de tenir un eix que permeti unir els barris més allunyats del municipi i alhora donar més qualitat de vida als ciutadans” ha explicat l’alcaldessa en funcions Mercè Pla.

 

La remodelació de la Rambla Isaac Peral ha estat impulsada per l’empresa Obres i Serveis Llovet S.L per un cost de 148.500€. L’obra ha  estat finançada un 60% per part de la Diputació i un 40% del pressupost municipal.

 

A banda de l’obra, també s’han asfaltat les calçades adjacents de manera que s’ha pogut reordenar les places d’aparcament, millorar el ferm i la senyalització horitzontal.Imatges relacionades

  • Remodelació Rambla

    Remodelació Rambla