Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 17 de febrer

Ja està en funcionament el registre d'absències de la Policia Local per prevenir robatoris durant les vacances

21 de juny de 2011Els ciutadans que resideixen a Palau-solità i Plegamans poden acudir a la Policia Local per utilitzar el servei del registre d'absències, que està operatiu des del 15 de juny i fins al 15 de setembre.

 

Amb el registre d'absències la Policia Local efectua vigilàncies especials i preventives de les llars apuntades mentre els seus habitants estan de vacances, sempre en funció de les possibilitats del servei del cos de seguretat. A banda de la prevenció contra robatoris, el registre d'absències serveix també "per comunicar als propietaris qualsevol incidència, com un escapament d'aigua o altres problemes, de forma immediata", afegeix l'Inspector en Cap de la Policia Local, Xavier Virgili. Aquest servei "no té cap cost econòmic afegit, ja que senzillament s'inclou en el pla de patrullatge de cada dia la vigilància específica de cada llar apuntada al registre", explica l'Inspector. La Policia Local efectua aquest servei especial cada estiu des de fa uns 8 anys.

 

Per beneficiar-se del registre d'absències de la Policia Local només cal acostar-se a la Comissaria de la Policia Local (pg. de la Carrerada, 51), de 8 a 22h, qualsevol dia de la setmana, i emplenar el formulari corresponent.

 

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra recomanen seguir uns senzills consells de seguretat per minimitzar les possibilitats de patir un robatori, o els seus efectes, mentre s'està fora de casa per vacances:

 

-         Desar els objectes valuosos en llocs segurs

-         Tancar tots els accessos amb clau i connectar l'alarma

-         Fer un inventari d'objectes amb el número de sèrie, la marca i el model per facilitar la identificació dels objectes en cas de robatori

-         Avisar a persones de confiança de la vostra absència

-         Evitar explicar que us absenteu de casa si parleu amb persones desconegudes o de poca confiança

-         No deixar senyals visibles que facin pensar que sou fora de casa

-         No exterioritzar que la casa queda sense habitar

-         No deixar al contestador automàtic cap missatge en què es dedueixi que sou fora. Podeu activar el desviament de trucades per respondre sempre

-         Demanar a algú que reculli la correspondènciaImatges relacionades

  • Per inscriure's al registre cal acudir a la comissaria

    Per inscriure's al registre cal acudir a la comissaria

Documentació adjunta