Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

Diversos barris celebren la seva festa grossa

4 de juliol de 2011Els barris de la Sagrera, Can Maiol i Can Parera han celebrat aquest cap de setmana les seves respectives festes majors. L'oferta cultural i festiva va completar-se amb el Concert Jove del grup Rumborrachera.

 

La celebració de la Sagrera coincideix amb la revetlla de Sant Pere, que compta amb una llarga tradició i amb molta participació per part de la gent del barri. El programa contenia activitats per a tots els gustos i edats, des d'una cercavila i fins el Gran Ball Fi de Festa, passant per una ballada de sardanes, una cantada d'havaneres, un sopar popular o activitats per als més menuts, com activitats d'animació i un espectacle de pallassos i titelles. La festa va ser organitzada per la Comissió de la Revetlla de Sant Pere de la Sagrera, amb la col·laboració de Duran & Molins Agència d'Assegurances i Friopalau-Grup Kalise Menorquina.

 

A Can Parera, l'Associació de Veïns del barri va organtizar també tota mena d'activitats, com el concurs de ball per a nens i nenes, una ballada de sardanes i una altra de country, una actuació de ball andalús, i de hip-hop, dansa del ventre, ball amb l'Orquestra Berimbao i altres atractius. La festa de Can Parera va comptar amb la col·laboració de diverses entitats del municipi, com l'Agrupació Sardanista de Palau-solità i Plegamans, la Casa d'Andalusia de Palau-solità i Plegamans i l'Associació Country Can Falguera. Els veïns de Can Maiol també van aprofitar aquest cap de setmana de principis d'estiu per trobar-se i celebrar tota mena d'actes, entre els quals va destacar la Trobada de Motos Clàssiques i Harley, que va sortir del barri per visitar altres punts del municipi, com la plaça de la Vila.

 

Concert Jove

A banda de les festes de barri, força gent, especialment nois i noies joves, van gaudir de l'animat concert del grup Rumborrachera, que va tenir lloc divendres a la nit, als jardins de la Masia de Can Cortès. Els Rumborrachera és un grup badaloní que assegura la diversió i el bon humor en els seus concerts, en els quals barregen música rumba i altres estils. Un bon nombre d'espectadors van poder comprovar-ho al Concert Jove celebrat a Can Cortès, que va ser organitzat per la Regidoria deJoventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l'Espai Jove l'Escorxador i la Descoordinadora, entitat que agrupa diverses associacions juvenils del municipi.Imatges relacionades

 • 110704 sagrerastpere sardanes1

  110704 sagrerastpere sardanes1

 • 110704 sagrerastpere sardanes2

  110704 sagrerastpere sardanes2

 • 110704 canparera orquestra

  110704 canparera orquestra

 • 110704 canparera sardanes

  110704 canparera sardanes

 • 110704 canmaiol trobadamotos

  110704 canmaiol trobadamotos

Enllaços relacionats