Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 10 de desembre

Festa Major 2011: del 25 al 29 d'agost

17 d'agost de 2011Se celebrarà del 25 al 29 d’agost

 

Ja s’ha tancat el Programa de Festa Major 2011, que enguany se celebrarà els dies 25, 26, 27, 28 i 29 d’agost. Aquest darrer dilluns del mes d’agost és una de les jornades festives locals de Palau-solità i Plegamans. El pressupost de la Festa Major 2011 és de 195.000 euros.

 

Novetats

Els Jocs Rurals, que enfronten els equips de les Vaques i les Cabres, prenen aquest any un protagonisme especial, amb un canvi de format que cerca potenciar la tònica ascendent d’acceptació i participació que la ciutadania ha demostrat en els darrers anys. Aquest any, les Vaques i les Cabres hauran de superar tota una sèrie de reptes puntuables, fins al resultat final, que se sabrà el diumenge 28, en l’acte central dels Jocs Rurals.

 

Dues novetats importants són el Concert de Migdia i la Tarda Castellera, que se celebraran dissabte 27 a la Zona de Vianants. El concert, que anirà a càrrec de Blai Casals i Manu Sabaté, començarà a les 13.30h i servirà de preludi als Xicots de Vilafranca, la Jove de Barcelona i els Castellers de Caldes.

 

Per primera vegada, la Cursa Maria Víctor, que enguany celebrarà la seva 31a edició, es desdobla. Hi haurà dos recorreguts. Un d'ells, per als més esportistes i que la volen fer a tota velocitat per fer el mínim temps possible. L’altre està pensat per a les persones que volen fer-la tranquil·lament, passejant amb amics i família sense preocupar-se dels cronòmetres.

 

El Frikimajor és un altre acte nou impulsat per la Descoordinadora, l’entitat que agrupa diverses associacions juvenils del municipi. Els participants al Frikimajor hauran de demostrar les seves habilitats divendres 26 a l’Espai Jove l’Escorxador. Aquest equipament, però, deixarà de ser l’escenari del concurs Cuina de Supervivència, que enguany es farà a la plaça Onze de Setembre.

 

La Cantada d’Havaneres i el Concert de Jazz es faran per primer cop a la plaça de la Vila. El concert i ball de l’Orquestra Maravella tindrà lloc a l’envelat, si bé s’ha coordinat amb les altres activitats per potenciar l’assistència.

 

Concerts

El grup cap de cartell del concert que s’espera sigui el més multitudinari és la Troba Kung-Fu. Actuaran el divendres 27, després dels correfocs del concert d’Itaka Band. A banda, també actuaran en la Festa Major altres grups relacionats amb moviments musicals com el hip hop, seguint les propostes fetes des del Mulla’t per la Festa Major, el fòrum on els joves diuen la seva sobre la festa grossa del municipi. També actuaran els grups Dincognito i Postura, guanyadors del darrer Concurs de Música Jove.

 

La Festa Major de Palau-solità i Plegamans és possible gràcies a la feina i la col·laboració de moltes entitats i persones del municipi, així com de la Comissió de Festes, en col·laboració amb les diverses regidories de l’Ajuntament implicades.Imatges relacionades

  • Pregó i Ballada de Gegants 2010

    Pregó i Ballada de Gegants 2010

  • Jocs Rurals 2010

    Jocs Rurals 2010

  • Castell de focs

    Castell de focs

Documentació adjunta

Enllaços relacionats