Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

Oberta la inscripció als cursos per internet del Servei Català d'Ocupació

17 d'agost de 2011Els interessats poden inscriure-s’hi fins al 24 d’agost

 

El Servei Català d’Ocupació (SOC) ha obert el termini de preinscripció per a la segona edició dels cursos de l’e-formació, un programa de formació virtual gratuïta a distància. El termini finalitza el 24 d’agost.

 

Els cursos estan adreçats de forma preferent a les persones que es troben en situació d’atur, si bé també poden fer-los treballadors en actiu si no s’esgoten les places. En qualsevol cas, cal estar inscrits al SOC per accedir als cursos.

 

Els ciutadans de Palau-solità i Plegamans que vulguin inscriure’s al SOC han d’acudir a l’oficina de Sabadell situada al carrer Sardà, 121-123. L’oficina atén el públic de dilluns a divendres, de 08:15 a 13:30h. No cal demanar hora, però sí s’ha de portar el currículum i el DNI o NIE. Un cop s’ha fet la inscripció al SOC es pot omplir el formulari corresponent per optar als cursos (vegeu els enllaços adjunts).

 

Els ciutadans de Palau-solità i Plegamans que ho desitgin poden acudir al Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l'Ajuntament per obtenir més informació i assessorament o per renovar la inscripció al SOC (per donar-se d'alta per primer cop cal acudir a l'oficina de Sabadell). El DESOC es troba al c. Folch i Torres, 88-90; telèfon: 93.864.53.16. L'atenció directa al públic es fa els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 13h; per a altres dies, cal concertar visita.

 

Oferta formativa

L’e-formació del SOC compta amb un ampli ventall de cursos, distribuïts en diverses competències professionals:

 

-         Administratives, d’empresa i d’organitzacions

-         Digitals

-         Gestió de la formació i la comunicació

-         Lingüístiques

-         Emprenedors i gestió de microempreses

-         Logística i operacions

-         Serveis i activitats socials

-         Turisme

 

Tots els programes formatius s’han planificat i dissenyat sota criteris de qualitat i tenen en compte el context actual de crisi econòmica, amb un mètode d’aprenentatge flexible que permet a l’alumnat completar els cursos a distància i gestionar el seu propi ritme d’estudi. L’acció formativa serà impartida de forma virtual amb l’assessorament permanent de professorat expert. En finalitzar el curs amb aprofitament es lliurarà als i a les alumnes el certificat corresponent. Aquest programa compta amb el finançament del Servei Català d'Ocupació i del Fons Social Europeu.

 

Vegeu els enllaços adjunts per accedir a la informació general, al catàleg dels cursos i al formulari d’inscripició.