Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

Curs gratuït per a monitors d’esport i lleure per prevenir conductes de risc entre els joves

22 d'agost de 2011El termini d’inscripció finalitza el 9 de setembre

 

L'Espai Jove l'Escorxador acollirà els dissabtes 17 i 24 de setembre el curs Prevenció i detecció de conductes de risc en joves, una formació pensada per a monitors de l'esport i del lleure. Les sessions es desenvoluparan de 9 a 15h els dissabtes esmentats. El termini per inscriure's finalitza el 9 de setembre, i les places són limitades.

 

El curs està dirigit a tècnics, educadors, monitors i voluntaris de l'esport i el lleure, sense cap limitació pel que fa a l'edat. L'objectiu és formar les persones que treballen amb joves per facilitar-los eines que els ajudin a detectar i prevenir conductes de risc. El curs para una atenció especial al consum de drogues, si bé també es tractaran els trastorns alimentaris, les socioaddiccions o la discriminació i l'assetjament.

 

Els interessats poden inscriure's presencialment a l'Espai Jove l'Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n; tel. 93.864.51.18), o bé per internet, ja sigui entrant al web http://www.espaijoveescorxador.cat/, o enviant el formulari d'inscripció a joventut@palauplegamans.cat.

 

El curs està organitzat per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona.Imatges relacionades

  • Imatge del llibret del curs

    Imatge del llibret del curs

Documentació adjunta

Enllaços relacionats