Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 18 de març

Palau-solità i Plegamans està de Festa Major

26 d'agost de 2011El poble viu la seva festa grossa del 25 al 29 d’agost

 

Palau-solità i Plegamans ja està de Festa Major, fins al dilluns 29 d'agost, que és una jornada festiva al municipi. Fins a aquesta data, el municipi bull d'actes festius, culturals, familiars, concerts per a tots els gustos... Tot plegat farà que tothom pugui gaudir i participar de la festa més important de l'any.

 

Accediu, clicant els enllaços adjunts, a tota  la informació de la Festa Major 2011.

 

Marató de Donació de Sang

Aquest any la Festa Major torna a reservar un espai per animar la ciutadania del municipi a demostrar de nou la seva solidaritat mitjançant l’acte de donar sang. La Marató de Donació de Sang tindrà lloc dissabte 27, de 9 a 21h, de forma ininterrompuda, a la Sala Polivalent (Camí Reial, 144).

 

Com en les darreres edicions, hi haurà actuacions, activitats, guarderia per als petits i molts obsequis i sorpreses que ajudaran a fer de l’hàbit de donació de sang una festa familiar. La Marató és una oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més. A la pàgina de la Marató hi ha disponible el qüestionari d'autoexclusió, per si es vol dur emplenat.

 

Novetats Festa Major

Els Jocs Rurals, que enfronten els equips de les Vaques i les Cabres, prenen aquest any un protagonisme especial, amb un canvi de format que cerca potenciar la tònica ascendent d’acceptació i participació que la ciutadania ha demostrat en els darrers anys. Aquest any, les Vaques i les Cabres hauran de superar tota una sèrie de reptes puntuables, fins al resultat final, que se sabrà el diumenge 28, en l’acte central dels Jocs Rurals.

 

Dues novetats importants són el Concert de Migdia i la Tarda Castellera, que tenen lloc dissabte 27 a la Zona de Vianants. El concert, a càrrec de Blai Casals i Manu Sabaté, comença a les 13.30h. Els Xicots de Vilafranca, la Jove de Barcelona i els Castellers de Caldes són les colles que aixequen castells a partir de les 18h.

 

Per primera vegada, la Cursa Maria Víctor, que enguany celebra la seva 31a edició, es desdobla. Hi ha dos recorreguts. Un d'ells, per als més esportistes i que la volen fer a tota velocitat per assolir el mínim temps possible. L’altre està pensat per a les persones que volen fer-la tranquil·lament, passejant amb amics i família sense preocupar-se dels cronòmetres. Per participar en qualsevol de les dues modalitats cal inscriure's els dies 24, 25 i 26 d'agost de 2011 de 16.00 a 21.00h a la Masia de Can Cortès (Camí Reial,56).

 

El Frikimajor és un altre acte nou impulsat per la Descoordinadora, l’entitat que agrupa diverses associacions juvenils del municipi. Els participants al Frikimajor han de demostrar les seves habilitats divendres 26 a l’Espai Jove l’Escorxador. Aquest equipament, però, deixarà de ser l’escenari del concurs Cuina de Supervivència, que enguany es fa a la plaça Onze de Setembre.

 

Concerts

El grup cap de cartell del concert que s’espera sigui el més multitudinari és la Troba Kung-Fu. Actuen el divendres 27, després dels correfocs i del concert d’Itaka Band. A banda, també actuen en la Festa Major altres grups relacionats amb moviments musicals com el hip hop, seguint les propostes fetes des del Mulla’t per la Festa Major, el fòrum on els joves diuen la seva sobre la festa grossa del municipi. També estava prevista l'actuació dels grups Dincognito i Postura, guanyadors del darrer Concurs de Música Jove, però s'ha hagut de suspendre el concert de Dincognito per un problema de salut d'un dels seus components, si bé Postura ha actuat, tal i com estava previst.

 

La Festa Major de Palau-solità i Plegamans és possible gràcies a la feina i la participació de moltes entitats i persones així com de la Comissió de Festes, en col·laboració amb les diverses regidories de l’Ajuntament implicades.Imatges relacionades

  • Pregó i Ballada de Gegants 2010

    Pregó i Ballada de Gegants 2010

  • La Marató de Donació de Sang tindrà lloc a la Sala Polivalent

    La Marató de Donació de Sang tindrà lloc a la Sala Polivalent

  • Jocs Rurals 2010

    Jocs Rurals 2010

Enllaços relacionats