Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

L'Ajuntament elimina el gual de Can Cladellas ubicat a la llera de la Riera de Caldes

6 de febrer de 2007L'Ajuntament està portant a terme la supressió del gual de Can Cladellas, situat a la llera de la Riera de Caldes a l'altura del CEIP Can Cladellas i que comunicava els dos marges de la riera. Des de que es va construir el pont de Can Cladellas, el gual ja no s'utilitzava i esdevenia un obstacle pel fluxe de l'aigua de la Riera.

Les avingudes que es van produint de forma periòdica, aproximadament cada tardor, havien esberlat el gual per la meitat, arrossegant els material aigües avall. Per tant, es tracta d'una barrera al mig de la llera que provoca que es dipositin sediment i tot tipus de materials a la pròpia Riera de Caldes.

A més, la seva proximitat a una escola també recomanava la seva supressió per evitar que als nois i noies la puguin fer servir com a zona de jocs i també com a pas per creuar la riera quan tenen el pont justament al costat.

En resum, les actuacions que s'estan duent a terme són la demolició amb martell hidràulic del paviment de formigó del gual, l'excavació de les terres sobrants i repartiment per la llera de la riera, la formació d'escollera amb la pedra existent als marges del dos costat formant talús.

Posteriorment també es fa la gestió dels residus: trituració de les runes i aprofitament dels materials resultants per sub-bases de paviments.

Imatge
Obres d'eliminació del gual de Can Cladellas

Imatges relacionades

  • Obres d'eliminació del gual de Can Cladellas

    Obres d'eliminació del gual de Can Cladellas