Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Caminada i bicicletada en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2011

26 de setembre de 2011Dimecres se celebra una caminada; diumenge, una bicicletada multitudinària inclosa en la programació de Fira Palau 2011 

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat dues activitats en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (European Mobility Week), com a municipi adherit a aquesta iniciativa de la Comissió Europea.

 

La primera de les activitats és una caminada apta per a totes les persones, que s’ha previst per al dimecres 28 de setembre. El punt de sortida és el Centre d’Assitència Primària (CAP Palau), a les 09.30h. Des d’aquí els participants es dirigiran cap a al Parc de l’Hostal del Fum. Només cal portar roba còmoda i beguda. La iniciativa, titulada Caminar és fer salut!, ha estat organitzada per l’Ajuntament.

 

La segona és una bicicletada doble que té lloc diumenge al matí i que està emmarcada dins els actes de Fira Palau 2011, exposició anual del teixit comercial, empresarial, associatiu i institucional del municipi que se celebra aquest cap de setmana.

 

En concret, hi haurà dues bicicletades. La primera, més exigent, sortirà a les 08.30h del recinte firal (explanada annexa al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor). Es requereix experiència per part dels participants, que han de portar un casc de forma obligatòria. La segona bicicletada, més suau, té prevista la sortida a les 09.30h, també des del recinte firal. En aquest cas, el recorregut comença a l’Escorxador i va fins al parc de l’Hostal del Fum. El Club Ciclista Palau-solità i Plegamans és l’entitat que organitza la pedalada, en col·laboració amb l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants del municipi.

 

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura proposa la cerca de noves formes de mobilitat, en pro d’un transport més sostenible que faci disminuir l’hegemonia del cotxe privat.Imatges relacionades

  • Caminada pel municipi

    Caminada pel municipi

  • Bicicletada que es va organitzar amb el Club Ciclista per inaugurar la Ronda Verda

    Bicicletada que es va organitzar amb el Club Ciclista per inaugurar la Ronda Verda

Enllaços relacionats