Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

30a Fira Palau: del 30 de setembre al 2 d'octubre

29 de setembre de 2011La mostra està oberta al públic els dies 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre

 

El divendres 30 de setembre s’inaugura la 30a edició de Fira Palau, que s’allargarà durant tot el cap de setmana. La inauguració tindrà lloc a les 19h, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. A l’acte hi assistiran el president de l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, Àngel Marsal, l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, acompanyada d’altres regidors i regidores del consistori, l’Alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, l’Alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, i el Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, Juan Antonio García.

 

L’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans és l’entitat que organitza Fira Palau, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Cambra de Comerç de Sabadell, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i la Generalitat de Catalunya.

 

Mostra de referència

Fira Palau és la cita en la que any rere any s’exposen els comerços, serveis, associacions i entitats del municipi. Enguany hi ha també un programa farcit de tota mena d’activitats, des de la mostra gastronòmica organitzada per bars i restaurants de la vila fins a xerrades i conferències. Des de ja fa algunes edicions, Fira Palau ha esdevingut una de les mostres de referència de la comarca. De fet, no només acull comerços de la vila sinó que atreu també empreses d’altres indrets. I és que, per exemple, en l’edició anterior hi van acudir uns 14.000 visitants. A banda de la funció expositiva i lúdica, Fira Palau té una funció comercial molt important, ja que molts dels expositors aprofiten aquesta cita anual per fer ofertes a les persones que s’hi acosten.

 

Enguany el recinte firal ocupa 26.000m2 en total (a cobert i a l’aire lliure). Els espais coberts compten amb 2.200m2 repartits entre la nau est del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor i dues grans carpes. En la primera hi seran els comerços i els serveis, mentre que la segona acollirà l’exitosa Mostra Gastronòmcia, els estands de bars i restaurants i un bon munt d’activitats.

 

Associacions, entitats i Ràdio Palau

El teixit associatiu del municipi aprofita també aquesta cita anual, que actua com a punt de trobada entre elles i amb la societat palauenca, que pot apropar-se als estands per conèixer les activitats de les associacions, compromeses amb la solidaritat, la cultura, l’esport o el medi ambient, entre altres temes. Les associacions, Ràdio Palau i l’Ajuntament estaran ubicats a la nau est del Pavelló Muncipal d’EsportsMaria Víctor.

 

L’Ajuntament exposa al seu estand material i informació sobre l’ampli ventall de serveis que s’ofereix a la ciutadania, i projectes, com la proposta del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Enguany, i per segona vegada consecutiva, hi serà també Ràdio Palau, que ha muntat un estudi especial per a l’ocasió dins la nau del pavelló d’esports. Els professionals de l’emissora retransmetran en directe des de Ràdio Palau el diumenge dia 2 d’octubre, de 17 a 20.30h. Els professionals i col·laboradors de l’emissora presentaran la programació de la nova temporada 2011-2012, a més d’explicar el més destacat de Fira Palau amb entrevistes i connexions en directe. Es realitzarà també un concurs amb un interessant premi.

 

29 de setembre del 2011Imatges relacionades

  • Ja estan instal·lades les carpes de Fira Palau. Al fons, la nau est del pavelló

    Ja estan instal·lades les carpes de Fira Palau. Al fons, la nau est del pavelló

Documentació adjunta

Enllaços relacionats