Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Bon balanç de la 30a Fira Palau

5 d'octubre de 2011Fira Palau, la més antiga de les fires de la comarca, va tancar diumenge la seva 30a edició amb bones xifres d’assistència de públic i de participació popular, així com amb la satisfacció dels expositors. Segons l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, que és qui organitza Fira Palau, durant el cap de setmana han passat pel recinte firal unes 13.000 persones.

 

El públic assistent va poder visitar els estands d’uns 90 expositors, entre els quals hi havia comerciants, empresaris, associacions del municipi i l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. En total, el recinte firal ocupava 26.000m2, 2.200 dels quals estaven a cobert. A més, moltes persones van gaudir de l’extens i variat programa d’activitats, conferències i espectacles que es van celebrar dins el marc de Fira Palau. Entre els més exitosos pel que fa a l’assistència de públic s’hi poden comptar l’11a Trial Indoor, la Mostra Gastronòmica, la Pedalada Popular o l’espectacle de ball ‘La nit dels temps’.

 

Un dels pavellons de Fira Palau estava totalment dedicat a les associacions del municipi, que van donar-se a conèixer entre la ciutadania palauenca, rebre suport per a les diverses activitats solidàries i culturals i fins i tot captar nous socis. Al mateix recinte hi havia l’estand de Ràdio Palau, que va retransmetre en directe i des de aquesta ubicació un programa especial en el qual van presentar la nova programació de la temporada 2011-2012. També va tenir el seu espai l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, on va exposar informacions diverses sobre els serveis als quals pot optar la ciutadania així com tota mena de projectes i la proposta de Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). L’Alcaldessa, regidors i regidores de l’equip de govern i tècnics del consistori van ser-hi presents durant el cap de setmana per tal d’atendre i informar qualsevol ciutadà que presentés dubtes o propostes.

 

Àngel Marsal, president de l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, considera que part de l’èxit de Fira Palau rau en el fet que “es programen tants atractius dins el marc de Fira Palau que fan que bona part dels ciutadans del municipi hi assisteixen o hi participen activament”. Tot i que les vendes i els contactes que es materialitzen dins Fira Palau tenen la seva importància, per a l’Associació de Comerciants aquest és un tema secundari. Per a Marsal, el principal benefici que Fira Palau aporta als comerciants que hi participen és “el contacte directe i la confiança amb la gent del poble, perquè és qui fa que un comerç funcioni durant tot l’any”.

 

Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, agraeix als comerciants “l’esforç que fan cada any, i especialment en moments de crisi, per organitzar Fira Palau”. Per la seva banda, el regidor de Comerç, Miquel Rovira, destaca la importància d’una fira “consolidada i prestigiada a nivell comarcal”. Rovira afegeix que l’Ajuntament “anima i ajuda els comerciants, tenint en compte les limitacions, perquè el comerç i iniciatives com Fira Palau són les que creen vida en municipis com el nostre”.

 

Fira Palau va rebre la visita d’algunes personalitats. Divendres, van assistir a la inauguració l’Alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, el Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, Juan Antonio García, i la diputada al Parlament de Catalunya pel PP, Eva García. Ja durant el cap de setmana van visitar Fira Palau Montserrat Capdevila, diputada al Congrés dels Diputats pel PSC i Salvador Jorba, Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona.Imatges relacionades

 • L'Alcaldessa talla la cinta d'inauguració, acompanyada de J. A. García, Àngel Marsal i Miquel Rovira

  L'Alcaldessa talla la cinta d'inauguració, acompanyada de J. A. García, Àngel Marsal i Miquel Rovira

 • Zona d'entitats

  Zona d'entitats

 • Zona d'entitats

  Zona d'entitats

 • Zona d'entitats

  Zona d'entitats

 • Estand de l'Ajuntament

  Estand de l'Ajuntament

 • Estand de l'Ajuntament

  Estand de l'Ajuntament

Documentació adjunta

Enllaços relacionats