Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

La Casa Consistorial recupera la porta de la plaça de la Vila com a entrada habitual

2 de novembre de 2011A partir del divendres 4 de novembre l’accés a la Casa Consistorial torna a ser la porta de la façana principal de l’edifici, que està orientada a la plaça de la Vila. Torna a ser la porta per a la ciutadania que es vulgui dirigir al Servei d’Atenció Ciutadana, així com l’entrada per a treballadors, proveïdors, representants polítics i qualsevol persona.

 

La porta que actualment funciona com a entrada habitual, que està situada a la façana oposada de l’edifici i orientada a la plaça Onze de Setembre, quedarà tancada, si bé continuarà funcionant com a finestra per permetre l’entrada de llum natural.

 

Malgrat aquest canvi el Servei d’Atenció Ciutadana no modifica la seva ubicació: roman a la mateixa sala, la més espaiosa de la planta baixa de l’edifici. Ara bé, hi haurà un mínim canvi en l’orientació del mobiliari del Servei d’Atenció Ciutadana, i una nova senyalització a l’interior de l’edifici per tal que la ciutadania trobi fàcilment la sala on se l’atén.Imatges relacionades

  • Façana de la Casa Consistorial orientada a la plaça de la Vila

    Façana de la Casa Consistorial orientada a la plaça de la Vila