Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

Els alumnes de batxillerat artístic creen noves obres per a l’Escola Palau

4 de novembre de 2011L’Escola Palau ha rebut, recentment i per tercera vegada, obres elaborades per alumnes del Batxillerat Artístic de l’Institut Ramon Casas i Carbó. En aquesta ocasió, els alumnes han creat dos quadres que han quedat instal·lats en la zona d’horts de l’escola. Els artistes de batxillerat van realitzar les pintures amb materials preparats per no fer-se malbé a la intempèrie. Tot i que en la concepció i materialització de les obres van participar-hi tots els alumnes d’aquesta modalitat de batxillerat, l’estil de és unitari, ja que es va fixar en crear els dissenys.

 

Els encarregats de dur les obres fins a la seva ubicació definitiva van ser els propis artistes de l’institut. La directora i les professores del centre van agrair la bona feina feta i van lloar la qualitat estètica de les obres en el moment de descobrir els quadres. A més, els artistes van presenciar la reacció que va causar en els petits alumnes de l’escola, que van passar per la zona d’horts per conèixer la nova decoració. Els nens i nenes van deixar ben palesa la seva satisfacció en contemplar els quadres per primera vegada. Les hortalisses, verdures i els personatges que apareixen a les pintures van encuriosir-los i agradar-los enormement.

 

Els alumnes del batxillerat artístic van expressar la seva satisfacció pel fet que la seva obra resti en un indret concret, on té una funció molt clara i on pot gaudir-ne un públic tan especial. Aquesta és la tercera vegada que el batxillerat artístic de l’Institut Ramon Casas i Carbó dóna obres a l’Escola Palau, després que decoressin la sala de descans amb motius marítims i que elaboressin murals en un dels murs exteriors del centre. El professorat del batxillerat artístic de l’institut explica que tot i que fins ara han fet aquesta col·laboració només amb l’Escola Palau, també els agradaria crear obres per a la resta de centres del municipi.Imatges relacionades

  • Nens i nenes de l'Escola Palau descobreixen els quadres

    Nens i nenes de l'Escola Palau descobreixen els quadres

  • Part dels creadors dels quadres i dos dels seus professors

    Part dels creadors dels quadres i dos dels seus professors