Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

La Policia Local controlarà el transport escolar del 14 al 20 de novembre

10 de novembre de 2011 La setmana del 14 al 20 de novembre, la Policia Local de Palau-solità i Plegamans realitzarà controls del transport escolar i de menors al municipi, dins la campanya que farà el Servei català de Trànsit a tot l’estat.

 

Es tracta de la dotzena campanya coordinada de control i vigilància que es fa durant aquest 2011 i l’objectiu és que tots els cossos policials participants controlin les condicions de realització del servei i les pròpies condicions dels vehicles. Dins  les inspeccions que es realitzaran, destaquen la utilització del cinturó de seguretat per part dels menors, el compliment del número d’adults que han d’acompanyar als escolars, el control de l’autorització administrativa per poder realitzar el servei i les pròpies condicions del vehicle que realitza  el transport escolar.

 

Un cop finalitzada la campanya, la Policia Local haurà de transmetre al Servei Català de Trànsit totes les dades recollides i denúncies realitzades en cas d’incomplir la legislació, per tal d’analitzar el resultat.