Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

Front comú per fer que Can Periquet sigui escola i institut alhora

17 de novembre de 2011L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) i els directors dels centres d'ensenyament del municipi aposten "de forma contundent" per la transformació de l'actual Escola Can Periquet en un centre d'ensenyament de 3 als 16 anys. És a dir, que integri l'educació infantil, la primària i la secundària obligatòria.

 

Així s'assegura en una carta oficial del consistori signada per l'Alcaldessa, Teresa Padrós, i el regidor d'Educació, Joan Carles Tinoco. Segons el comunicat, aquesta opció permetria adequar l'equipament actual per a les necessitats educatives del municipi, descongestionant l'únic centre d'educació secundària públic, l'Institut Ramon Casas i Carbó, on s'han hagut d'instal·lar mòduls prefabricats per encabir tot l'alumnat.

 

"En cap cas acceptarem el tancament de Can Periquet, opció que no és definitiva i que només va ser apuntada com a possibilitat per part del delegat territorial d'Ensenyament [de la Generalitat de Catalunya] en una reunió celebrada al mes de setembre", afirma rotund el comunicat. L'Ajuntament ha demanat una reunió urgent amb la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per tractar el tema i exposar la posició majoritària al municipi i que compta amb el suport de tots els col·lectius implicats. "És important que treballem de forma conjunta, respectant els acords i sumant esforços per tal d'aconseguir allò que considerem que és el millor per als nostres infants i joves", sentencia la carta.

 

L'edifici de l'Escola de Can Periquet va entrar en funcionament a l'inici del curs escolar 2009-2010. La construcció va substituir els mòduls prefabricats que acollien els alumnes. En aquell primer curs, l'escola es va inaugurar amb dues línies de P4 i una més de P3.Imatges relacionades

  • L'escola està situada al barri del Carrer de Baix

    L'escola està situada al barri del Carrer de Baix

Documentació adjunta