Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Subvencions per a les petites empreses que contractin persones aturades

18 de novembre de 2011El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 30 de novembre

 

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu atorguen subvencions directes a la contractació de persones desocupades per part d’empreses de qualsevol sector que tinguin menys de 25 treballadors. També poden sol·licitar-les els autònoms que contractin una altra persona, sempre que es compleixin els requisits de la convocatòria. Les empreses i autònoms que estiguin interessats poden dirigir-se al Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per assessorar-se sobre les condicions i els tràmits que cal fer (c. Folch i Torres, 88-90, 1r pis. Tel.: 93.864.53.16).

 

La durada del contracte subvencionable no pot ser inferior a un mes, i el període màxim de contractació subvencionable és de 3 mesos. Les quanties subvencionables són: 600 euros per a una contractació d’1 mes, per persona contractada a temps complet; 1.300 euros per a una contractació de 2 mesos, per persona contractada i a temps complet; i 2.100 euros per una contractació de 3 mesos, per persona contractada i a temps complet. Les subvencions es concediran de forma directa fins exhaurir el pressupost.

 

Les subvencions s’atorgaran només quan es contractin persones aturades que portin 12 mesos en situació de desocupació, dins dels darrers 18 mesos, que estiguin inscrites en una Oficina de Treball, i que hagin realitzat un curs de Formació Ocupacional. L’empresa ha de posar una oferta de treball del lloc o dels llocs que necessiti cobrir a l’Oficina de Treball que li correspongui. Posteriorment, l’empresa haurà de presentar una justificació econòmica de les desepeses en el termini de 2 mesos a comptar des de la data de finalització del contracte. Si el contracte supera els 3 mesos, el termini màxim per lliurar la justificació és de 2 mesos des de la data en què s’acompleixin els 3 mesos de la contractació.

 

Consulteu el document adjunt 'Presentació de la subvenció' per conèixer millor els requisits.

 

Es pot demanar més informació a les oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya.Imatges relacionades

  • Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

    Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats