Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Arrenca la Setmana Rodona de la Lluita contra la Sida

28 de novembre de 2011Des d’avui i durant tota la setmana, es realitzen una sèrie d’activitats a l’Espai Jove l’Escorxador, coincidint amb el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, que és l’1 de desembre.

 

El programa inclou activitats que tractaran temàtiques de sexualitat, afectivitat, prevenció d’infeccions de transmissió sexual, d’embarassos no desitjats... Els joves prenen el protagonisme en totes elles, també en l’organització, especialment les que seran dinamitzades pels Joves Peers, un grup que durant un mes i mig s’han estat formant en matèria de sexualitat i han debatut entre ells aquestes temàtiques.

 

Dins la Setmana Rodona hi ha inclosa una xerrada per a pares i mares de joves, titulada Escoltem-nos, escoltem-los. Tindrà lloc a l’Escorxador, el dimecres 30 de novembre, a les 19h. Així mateix, es fan tallers amb els joves de 4t d’ESO per a la prevenció del VIH i activitats vinculades a l’exposició La recerca del plaer, que restarà tota la setmana a l’Escorxador, junt amb el punt d’informació sobre sexualitat.

 Imatges relacionades

  • Les activitats tenen lloc a l'Escorxador

    Les activitats tenen lloc a l'Escorxador

Documentació adjunta

Enllaços relacionats