Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

El concert de Maria del Mar Bonet s’ajorna al 5 de febrer per motius de salut

30 de novembre de 2011El concert de Maria del Mar Bonet i Manel Camp que s’havia de celebrar aquest diumenge 4 de desembre al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans ha estat suspès de forma temporal. El concert no s’ha anul·lat, sinó que s’ajorna al diumenge 5 de febrer de 2012. Tindrà lloc al Teatre de la Vila a les 18h. El motiu que ha obligat a canviar la data del concert és un problema de salut lleu i temporal que afecta la veu de la cantant.

 

Les persones que havien comprat entrades per al concert del 4 de desembre poden mantenir-la, ja que els serviran per assistir-hi el 5 de febrer. Ara bé, si ho desitgen poden retornar-les al mateix indret on les van adquirir, la Masia de Can Cortès (Camí Reial, 56), i se’ls abonarà l’import que van pagar.

 

Maria del Mar Bonet i Manel Camp fan una gira de concerts on interpreten les cançons de Blaus de l’ànima. Més de 20 anys ben a prop. El concert que s’havia de celebrar aquest diumenge a Palau-solità i Plegamans s’emmarca en aquesta gira. Blaus de l’ànima. Més de 20 anys ben a prop combina els aires mediterranis de la cantant mallorquina en la seva vessant més jazzística, amb el mestratge d’un dels grans del piano.