Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

Cursos per millorar les competències professionals i fomentar l’èxit en la recerca de feina

13 de desembre de 2011Diverses persones han acudit aquest matí a la presentació dels cursos de formació ocupacional que s’inicien, per primer cop a Palau-solità i Plegamans, al llarg de les properes setmanes. Es tracta de formació en ocupacions específiques per a perfils professionals concrets, per afavorir l’aprofitament màxim i potenciar l’ocupabilitat de persones que han fet currículum o formació. Concretament, el curs que s’ha presentat avui se centra en el sector de la gestió administrativa.

 

Són cursos que organitzats pel Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (COPEVO) amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l’Ajuntament i amb finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu. Són totalment gratuïts i adreçats principalment a persones en situació d’atur.

 

Degut al fet que són cursos organitzats per COPEVO tenen abast comarcal, per la qual cosa s’ha obert la convocatòria per a alumnes de Palau-solità i Plegamans i d’altres municipis de la comarca del Vallès Occidental. Es realitzen per primer cop al municipi gràcies a l’homologació de l’Aula de Formació de l’edifici DESOC i el Centre Lluís Ventura. La selecció dels alumnes es fa des dels organismes esmentats (COPEVO), segons els perfils de les persones inscrites.

 

En concret, es fan tres cursos: Anglès: atenció al client (220 hores); Comptabilitat i fiscalitat (260 hores); Ofimàtica (170 hores). Cada curs té una capacitat de 15 alumnes. S’ha previst fer dues edicions dels dos últims. La superació de cadascun d’ells dóna dret a sol·licitar l’acreditació d’una part de determinats Certificats de Professionalitat inclosos al Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals.Imatges relacionades

  • Presentació del curs a l'Auditori de Can Cortès

    Presentació del curs a l'Auditori de Can Cortès

Enllaços relacionats