Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

S’habiliten dues zones d’aparcament per facilitar l’activitat comercial durant el Nadal

16 de desembre de 2011La Fira de Santa Llúcia dóna el tret de sortida aquest cap de setmana a les celebracions nadalenques de la vila

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha habilitat de forma temporal dues zones d’aparcament amb l’objectiu de facilitar l’activitat comercial.

 

La primera se situa en l’espai annex a la plaça de Ca l’Estruch, situada entre el carrer Camí Reial i la rambla Mestre Pere Pou. Aquest aparcament roman habilitat des del 16 de desembre i fins al 9 de gener, sense cap mena de límit horari.

 

La segona és la plaça del Mas Pla (esplanada situada al costat d’on se celebra el mercat setmanal, concretament entre els carrers Camí Reial, Josep Brunés, Sant Miquel i Josep Tarradellas). Ara bé, aquest aparcament només s’ha habilitat per aquest cap de setmana, 17 i 18 de desembre, per facilitar l’aparcament en motiu de la Fira de Santa Llúcia, que s’instal·la en la propera Zona de Vianants. En aquest cas tampoc s’ha establert cap mena de limitació horària.

 

A banda d’aquests dues zones d’aparcament excepcionals, l’Ajuntament recorda que es pot utilitzar l’aparcament del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor, així com l’esplanada que l’envolta.

 

Inici de festes

Aquest cap de setmana se celebra la Fira de Santa Llúcia, a la Zona de Vianants del centre del municipi. La fira romandrà oberta dissabte i diumenge de 10 a 21h. Els operaris de l’Ajuntament estan enllestint durant la jornada d’avui les més de 50 paradetes que seran ocupades per comerciants i entitats de la vila. A banda de comerços amb reclams nadalencs i altres productes, la Fira de Santa Llúcia acull un extens programa d’activitats lúdiques i solidàries.

 

A més, l’Associació de Comerciants ha instal·lat atraccions de fira a l’esplanada annexa al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. Per últim, avui a les sis de la tarda s’encendran els llums nadalencs situats als barris, mentre que els que els que estan al centre il·luminen les zones comercials des del passat 9 de desembre.

 

Podeu consultar els actes d’aquest cap de setmana clicant l'enllaç adjuntImatges relacionades

  • L'aparcament de la pl. de Ca l'Estruch es pot utilitzar fins al 9 de gener

    L'aparcament de la pl. de Ca l'Estruch es pot utilitzar fins al 9 de gener

  • A la pl. Mas Pla només s'hi pot aparcar els dies 17 i 18 de desembre (Fira de Sta. Llúcia)

    A la pl. Mas Pla només s'hi pot aparcar els dies 17 i 18 de desembre (Fira de Sta. Llúcia)

Enllaços relacionats