Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

La Fira de Santa Llúcia aconsegueix una gran afluència de visitants

19 de desembre de 2011La Fira de Santa Llúcia, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a la zona de vianants del centre de la vila, ha tornat a ser un èxit rotund pel que fa al nombrós públic que l’ha visitat. Enguany, a més, s’ha superat el nombre de paradistes d’anys anteriors. En aquesta edició n’hi ha hagut un total de 56.

 

Tot i la dificultat per quantificar el nombre exacte de persones que han passejat per la fira, l’Ajuntament estima que hi ha hagut uns dos mil visitants al llarg del cap de setmana. “Hi va haver dos moments d’afluència màxima, que van ser el dissabte a la tarda i el diumenge al matí”, comenta el regidor de Comerç, Miquel Rovira. Malgrat la satisfacció per l’èxit de visitants i la bona organització, alguns dels venedors han traslladat a la regidoria de Comerç que el volum de vendes ha estat moderat. “És lògic pensar que en un moment de crisi econòmica com el que vivim, el consumidor compari i s’ho pensi molt abans de fer una compra”, reflexiona el regidor Rovira.

 

MiquelRovira avança que de cara a la propera edició “es continuarà parlant amb els comerciants per valorar quins canvis es poden fer per potenciar la Fira de Santa Llúcia encara més”. Per exemple, es planteja que podria ser beneficiós avançar la data de celebració “per incentivar les vendes de productes de decoració nadalenca”, apunta el regidor, si bé “cal estudiar molt bé el calendari tenint en compte els ponts festius, les fires de poblacions veïnes i altres factors que puguin influir en l’èxit de la fira”, afegeix.

 

La Fira de Santa Llúcia 2011 s’ha tancat amb un balanç general en positiu i sense que s’hi produïssin incidències destacables. Agents de laPolicia Localvan patrullar per la zona de parades i per altres indrets sensibles del municipi per assegurar-se que tot es desenvolupava amb normalitat i ajudar la ciutadania que els requerís.Imatges relacionades

 • Santa Llúcia 2011

  Santa Llúcia 2011

 • Santa Llúcia 2011

  Santa Llúcia 2011

 • Regidors i regidores saludant i conversant amb una paradista

  Regidors i regidores saludant i conversant amb una paradista

 • La Policia Local va garantir la seguretat

  La Policia Local va garantir la seguretat

 • La disfressa de Pare Noël, portada per un simpàtic model

  La disfressa de Pare Noël, portada per un simpàtic model