Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 16 d'agost

L’Ajuntament selecciona 7 persones per als llocs de feina temporals del Projecte Impuls

21 de desembre de 2011Una cinquantena de candidats s’han presentat avui a la Sala Polivalent per conèixer els detalls de les contractacions i fer el qüestionari de selecció

 

El Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) va convocar ahir al matí 61 persones per rebre informació sobre la selecció i els contractes, així com per realitzar un qüestionari on van detallar la seva experiència professional, la seva formació, les seves motivacions i altres qüestions rellevants per al procés selectiu.

 

De la cinquantena de persones que s’hi van presentar, seran 7 les que ocuparan els llocs de feina. Els contractes tenen una durada de 6 mesos (de finals desembre del 2011 a finals de maig del 2012), sense possibilitat de pròrroga, i estan vinculats a les Brigades Municipals i a Parcs i Jardins de l’Ajuntament. Es tracta dels següents llocs de feina:

 

-         1 paleta (amb titulació d’oficial)

-         1 peó de la construcció

-         2 peons pintors

-         3 peons jardiners

 

Només en el cas del lloc de paleta és imprescindible l’experiència prèvia en aquesta professió, ja que es demana titulació d’oficial. En la resta de llocs de feina l’experiència és també un dels criteris de la selecció, però no és indispensable. Tots aquests llocs de feina són a jornada completa, excepte els 3 peons jardiners, que treballaran a jornada parcial, cosa que permet contractar una persona més.

 

Selecció

El DESOC ha convocat les 61 persones que han estat preseleccionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per optar a un dels llocs de feina del Projecte Impuls. El SOC ha elaborat una llista de candidats i candidates que complien uns requisits molt concrets. Són persones empadronades a Palau-solità i Plegamans, que estan inscrites al SOC, que es troben en situació d’atur de llarga durada, que han exhaurit el subsidi i que es troben en una situació vulnerable.

 

La cinquantena de persones que s’han presentat a la sessió organitzada pel DESOC són les que opten a la selecció final. Aquesta es fa valorant, entre altres, aquestes qüestions: l’experiència laboral, la formació i les motivacions que hagin detallat als qüestionaris, que siguin persones que fan una recerca activa de feina, el seu risc d’exclusió social, l’actitud personal i la capacitat de treball en equip.

 

Projecte Impuls

El Projecte Impuls és una iniciativa finançada pel Fons Social Europeu perquè els ajuntaments contractin persones aturades. És el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya qui aprova el projecte i la subvenció, si bé el SOC és l’entitat referent i l’encarregada de realitzar la preselecció. Els ajuntaments són els qui proposen els llocs de feina a cobrir i els perfils necessaris, els qui fan la selecció última i els qui contracten les persones seleccionades.Imatges relacionades

  • Segon torn de la reunió celebrada a la Sala Polivalent

    Segon torn de la reunió celebrada a la Sala Polivalent

Enllaços relacionats