Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Gran èxit de participació al Pati Lúdic i la Revetlla de Cap d'Any

2 de gener de 2012Les activitats nadalenques estan assolint un gran èxit de participació i assistència a Palau-solità i Plegamans. Un cop iniciat el 2012 resta com a últim gran acte multitudinari la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient, que se celebrarà el dijous 5 de gener a partir de les 18h, quan es preveu que Ses Majestats arribin al municipi.

 

Pati Lúdic

Pel que fa a les activitats que ja s'han dut a terme, cal destacar el Pati Lúdic, que va tenir lloc els dies 27, 28 i 29 de desembre al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. Es calcula que van gaudir dels jocs i activitats unes 1.500 persones cadascun dels dies, essent les hores de la tarda del dia 28 les que van assolir el màxim d'afluència. El Pati Lúdic té l'objectiu d'aportar una oferta gratuïta d'oci, cultura i esport per als infants i joves del municipi en les vacances nadalenques.

 

"L'assistència ha estat enguany més alta que mai", comenta el regidor d'Esports, Miquel Rovira. L'èxit creixent d'aquesta iniciativa fa que l'Ajuntament es plantegi ampliar els dies de funcionament del Pati Lúdic. "Així ens ho han demanant diversos ciutadans i podem estudiar allargar-ho a una setmana amb la col·laboració d'entitats culturals i esportives de la vila", avança Rovira.

 

Des del Grup Ares, l'empresa que ha organitzat el Pati Lúdic junt amb l'Ajuntament, apunten que una de les novetats d'enguany ha pogut contribuir a l'èxit. Es tracta de la introducció de l'Espai Familiar, on s'hi desenvolupaven activitats pensades perquè hi participessin els pares i mares conjuntament amb infants i joves. A més de l'Espai Familiar, el Pati Lúdic va comptar amb una zona d'inflables, una altra de jocs esportius, l'Espai Infantil i l'Espai Creatiu, on s'hi van fer un total de 25 tallers. Racons de construcció, un rocòdrom, jocs tradicionals i d'habilitat, competicions esportives, biblioteca i altres atractius van completar el ventall d'opcions.

 

L'oferta del Pati Lúdic ha estat complementada enguany amb la Fira d'Atraccions instal·lada al costat del pavelló per iniciativa de l'associació Illa Comercial Palau, que distribueix vals a través dels comerços que la integren. L'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans també va aportar el seu gra de sorra amb l'entrega de premis als infants i joves que van participar en les competicions esportives del Pati Lúdic. Per últim cal destacar la col·laboració desinteressada del Casal de la Gent Gran que va encarregar-se del servei de guarda-roba, que va ser molt ben valorat pels assistents a la present edició.

 

Cap d'Any

La Sala Polivalent va ser l'escenari per a la gran revetlla de la Nit de Cap d'Any. Centenars de persones, especialment gent jove, van omplir de gom a gom l'espai de festa. L'entrada era gratuïta i la festa, completa, ja que comptava amb servei de bar i un discjòquei que va punxar els èxits més animats del moment. La celebració es va allargar fins a les 5 de la matinada sense que es registrés cap incident rellevant, ni a l'esmentada revetlla ni a cap altre indret del municipi.

 

El Pati Lúdic i la Revetlla de Cap d'Any són dos dels actes multitudinaris del Nadal, si bé també estan assolint un gran èxit la resta d'activitats, organitzades per part de l'Ajuntament i d'un bon nombre d'associacions del municipi.Imatges relacionades

  • Poc després de la inauguració ja hi havia força assistents

    Poc després de la inauguració ja hi havia força assistents

  • A les tardes es va assolir l'afluència màxima

    A les tardes es va assolir l'afluència màxima