Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 16 d'agost

La vila es prepara per a l’arribada els Reis Mags d’Orient

4 de gener de 2012Melcior, Gaspar i Baltasar, els Reis Mags d’Orient, tenen previst arribar demà a la tarda a Palau-solità i Plegamans, per fer la tradicional cavalcada amb el seu seguici i rebre les cartes dels nens i nenes, abans de començar a repartir regals per totes les llars del municipi. Una curiositat d’enguany és que els Reis Mags recorreran la vila amb carrosses renovades.

 

Serà a les 18h quan sortiran al balcó de la Casa Consistorial, a la plaça de la Vila, per saludar a totes les persones que s’hi concentrin per donar-los la benvinguda. Després d’això començarà la tradicional cavalcada per diversos carrers del municipi per tal de repartir caramels per a tothom i poder veure tots els infants. La comitiva, formada per un bon grup de carrosses farà un recorregut que començarà a la mateixa plaça de la Vila i finalitzarà a la Masia de Can Cortès. Allà, tots els nens i nenes que ho desitgin podran lliurar les seves cartes directament a Ses Majestats. A més, i també a Can Cortès, hi haurà la tradicional botifarrada acompanyada amb brou calent.

 

El recorregut de la Cavalcada serà el següent:

-         pl. de la Vila (inici)

-         c. Padró

-         c. Barcelona

-         c. Folch i Torres

-         pl. Folch i Torres

-         av. Diagonal

-         c. Camí de Can Pavana

-         pg. de la Carrerada

-         av. Catalunya

-         c. de Can Cortès

-         c. Camí Reial – Masia de Can Cortès (final)

 

Per tal que la cavalcada d’enguany sigui tot un èxit, els Reis Mags d’Orient compten amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans, els Geganters i Grallers de Palau-solità i Plegamans, les Cabres i Vaques de Palau-solità i Plegamans, el Grup de Teatre Farrigo-Farrago, la Comissió de Festes i l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans. La Policia Local, el cos local de Protecció Civil, la Creu Roja i les Brigades Municipals vetllaran i aportaran la seva feina perquè tot es desenvolupi de la millor manera possible.Imatges relacionades

  • Cavalcada del 2010

    Cavalcada del 2010

  • Recorregut de la cavalcada

    Recorregut de la cavalcada

Documentació adjunta

Enllaços relacionats