Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

La vila s’aboca al carrer per rebre els Reis Mags d’Orient

9 de gener de 2012La ciutadania de Palau-solità i Plegamans va sortir en massa al carrer per saludar els Reis Mags d’Orient, que van arribar a la vila la tarda del passat 5 de febrer. La primera parada que van fer Ses Majestats va ser a la Residència de Gent Gran, per saludar i felicitar el nadal als més veterans, que van rebre els Reis Mags amb molta alegria i una il·lusió desbordant.

 

Des d’aquí van anar cap a la Casa Consistorial. Poc després, a les 18h, van sortir al balcó de la plaça de la Vila, on ja hi havia una multitud que va esclatar d’alegria en veure’ls sortir. L’alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, va donar-los la benvinguda i una de les nenes del públic els va fer entrega de les claus del municipi. Un cop feta la salutació, Melcior, Gaspar i Baltasar es van enfilar en les seves carrosses per començar la tradicional desfilada. La comitiva va començar aleshores el recorregut, envoltats de nens i nenes entusiasmats per veure de tan a prop els Reis Mags. Des de les carrosses de Ses Majestats i de tot el seu seguici, es van llançar 500kg de caramels al públic que els envoltava.

 

I així, la cavalcada va arribar fins al punt final, la Masia de Can Cortès, on encara hi va haver distracció per una bona estona. Ses Majestats van recollir un bon munt de cartes on els infants detallaven quins eren els regals que esperaven rebre durant la nit. Alhora, es repartia brou calent i botifarres per a tothom qui volgués recuperar forces. Poc a poc, la gent va anar marxant cap a casa i així deixar que Ses Majestats poguessin fer la seva feina en la nit més màgica de l’any.

 

Junt amb els Reis Mags d’Orient i el seu seguici, la cavalcada 2012 ha estat tot un èxit gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, l’Associació Pessebrista, els Geganters i Grallers, les Cabres i les Vaques, el Grup de Teatre Farrigo-Farrago, la Comissió de Festes i l’Associació de Comerciants. Durant la cavalcada i els actes paral·lels celebrats a Can Cortès hi va haver un dispositiu de seguretat que va garantir que tot es desenvolupés de la millor manera possible. Va estar format per agents de laPolicia Local, el cos local de Protecció Civil, la Creu Roja i les Brigades Municipals.Imatges relacionades

 • El Rei Melcior amb els seus patges

  El Rei Melcior amb els seus patges

 • Els avis i àvies de la residència van ser els primers en saludar els Reis Mags

  Els avis i àvies de la residència van ser els primers en saludar els Reis Mags

 • Arribada dels Reis Mags a l'Ajuntament

  Arribada dels Reis Mags a l'Ajuntament

 • Salutació des del balcó

  Salutació des del balcó

 • La plaça de la Vila, de gom a gom per rebre Ses Majestats

  La plaça de la Vila, de gom a gom per rebre Ses Majestats

 • El públic seguia amb il·lusió i alegria la salutació des del balcó de l'Ajuntament

  El públic seguia amb il·lusió i alegria la salutació des del balcó de l'Ajuntament

 • Foto de família a les escales de la Casa Consistorial

  Foto de família a les escales de la Casa Consistorial

 • La carrossa del Rei Gaspar

  La carrossa del Rei Gaspar

 • El Rei Baltasar en la seva carrossa

  El Rei Baltasar en la seva carrossa

 • A Can Cortès la gentada va gaudir del brou calent i la botifarrada

  A Can Cortès la gentada va gaudir del brou calent i la botifarrada