Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

El ‘Mulla’t!’ convida els joves a participar en l’organització de la Festa Major 2012

16 de gener de 2012La cita és aquest dissabte a l’Espai Jove l’Escorxador

 

Tots els joves que vulguin participar en l’organització de la Festa Major 2012 estan convidats a participar al Mulla’t per al Festa Major 2012. La jornada tindrà lloc aquest dissabte, 21 de gener, a partir de les 09.30h, a l’Espai Jove l’Escorxador. Per apuntar-s’hi cal omplir una butlleta d’inscripció. Es pot fer presencialment a l’Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n), de dilluns a divendres de 16 a 20h, trucant al número de telèfon 93.864.51.18, o escrivint un correu electrònic a joventut@palauplegamans.cat. Els participants estan convidats a dinar.

 

El Mulla’t per la Festa Major és una iniciativa pensada perquè els joves puguin fer tota mena de propostes, des dels grups musicals que els agradaria que toquessin als concerts fins a la programació general. L’objectiu és treballar un programa d’activitats que resulti atractiu per als joves i implicar-los en l’organització de la Festa Major, que enguany se celebrarà del 23 al 27 d’agost. Alhora, serveix per treballar la participació ciutadana i l’associacionisme, es potencia la interrelació entre els joves del municipi i es crea un espai d’intercanvi i debat.

 

Durant el matí, els joves treballaran diverses dinàmiques de proposta i debat. A primera hora de la tarda es preveu tancar un primer esborrany de programa amb les activitats de la Festa Major adreçades als joves. Aquestes propostes es traslladaran a l’Ajuntament, a la Comissió de Festes i a les reunions que es duran a terme amb totes les entitats del municipi que vulguin participar en l’elaboració del programa i en l’organització de la Festa Major 2012.

 

Reunions amb entitats

A banda del Mulla’t per la Festa Major! hi ha altres espais de debat i treball per organitzar la Festa Major i elaborar el programa. Per exemple, aquest darrer dissabte, 14 de gener, s’ha celebrat la primera reunió amb les entitats del municipi, la Comissió de Festes i l’Ajuntament.

 

La reunió es va centrar en la proposta feta per l’Ajuntament de concentrar els espais de la Festa Major amb l’objectiu d’optimar les instal·lacions, els subministraments i les infraestructures i així reduir les despeses. “Les entitats van acollir la proposta de forma satisfactòria i van participar molt activament en una jornada molt profitosa”, resumeix la regidora de Festes, Carme Sanz. A més, la trobada va servir per posar en comú les primeres propostes i potenciar la implicació de les entitats. Així es vol continuar potenciant la participació ciutadana i el protagonisme de les associacions del municipi en la Festa Major. "Es tracta de decidir entre tots com serà la Festa Major", conclou Sanz.

 

En les properes reunions i jornades de treball per organitzar la Festa Major s’integraran les propostes que sorgeixin del Mulla’t per la Festa Major fins tancar un programa de consens i que coordini les diverses activitats.Imatges relacionades

  • Cartellmullat2012

    Cartellmullat2012

  • 120116 mullat edicio2011

    120116 mullat edicio2011

Enllaços relacionats