Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

Els comerciants feliciten l’Ajuntament per habilitar zones d’aparcament durant els dies de Nadal

17 de gener de 2012L’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans i una quinzena de comerciants de la zona centre han enviat cartes d’agraïment a l’Ajuntament del municipi per haver habilitat dues zones d’aparcament durant els dies de les festes de Nadal amb l’objectiu de facilitar les compres a la zona centre del municipi.

 

Les zones habilitades són les situades entre el carrer Josep Brunes i Camí Reial i la del costat de la Plaça de Ca l’Estruc. Precisament, els comerciants que envolten aquesta plaça són els que han volgut agrair al Consistori l’habilitació d’aquest espai com a zona d’aparcament, ja que havia estat una de les seves reivindicacions. “Ha estat un èxit de tots junts i en el qual s’ha beneficiat la immensa majoria de la ciutadania palauenca així com el comerç local, que ha estat dotat d’una eina vital per al seu desenvolupament, creant un dinamisme poques vegades vist a Palau”, expliquen els comerciants.

 

Segons la carta enviada, “tots els comentaris per part dels clients han estat molt positius i d’agraïments a aquest ajuntament que creiem sembla entendre les limitacions que tenim al nostre poble en el tema aparcament i que necessitem solucionar urgentment per recolzar al comerç local i crear el dinamisme que el nostre poble es mereix”. En aquest sentit, la quinzena de comerciants del centre demanen una decisió “valenta” per part de l’Ajuntament i que consideri habilitar aquests espais d’aparcament en zones permanents on s’ha de poder aparcar per dinamitzar el comerç de la zona.

 

També l’Associació de Comerciants

 

Per la seva banda, l’Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans també ha agraït la mesura presa durant els dies de Nadal. “Ha estat de molta importància per tot el comerç de la zona poder disposar de places d’aparcament en les dates nadalenques”, expressen. En la carta, afegeixen que “agraïm l’impuls que s’ha donat a tot el teixit comercial amb la mesura presa i esperem continuar comptant amb el vostre recolzament”.Imatges relacionades

  • Espai habilitat per aparcar al costat de la Pl. de Ca l'Estruc, durant els dies de Nadal

    Espai habilitat per aparcar al costat de la Pl. de Ca l'Estruc, durant els dies de Nadal