Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 22 de setembre

La targeta T-12 s’amplia per donar dret a viatjar de franc també als joves de 13 anys

18 de gener de 2012El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) va aprovar al desembre passat que els nois i noies de 13 anys puguin gaudir també d’aquest títol gratuït. Així, tots els nois i noies que durant el 2011 van fer 13 anys i els va caducar la targeta, poden renovar-la per beneficiar-se’n fins complir els 14 anys. Fins ara, la targeta només la podien demanar els joves de fins a 12 anys.

 

Per fer-ho, han de sol·licitar-ho expressament a l’AMTU (Associació de Municipis amb Transport Urbà), per correu electrònic (amtu@t-12.cat) o fax (93.861.38.15). Han de fer-hi constar el nom complet de l’infant o jove, el seu número de DNI i la població on resideix. La renovació, doncs, no es fa automàticament sinó només als beneficiaris que ho demanin per aquesta via.

 

La T-12 és vàlida per utilitzar el servei de bus urbà de Palau-solità i Plegamans. És un títol de transport integrat de l’ATM per a infants i joves de 4 a 13 anys d’edat que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, però només dins la mateixa zona tarifària on resideix el beneficiari. Això sí, cal satisfer el cost d’emissió i gestió de la T-12 en demanar-la per primer cop (35 euros).

 

La zona tarifària de Palau-solità i Plegamans és la 2D, en la qual també hi inclosos els municipis de la Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Polinyà, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Santa Perpètua de Mogoda i Vallromanes.

 

Podeu obtenir més informació i saber com obtenir la T-12 al web www.t-12.catImatges relacionades

  • El bus urbà al seu pas per l'av. Catalunya

    El bus urbà al seu pas per l'av. Catalunya

Enllaços relacionats