Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

Dissabte es disputa al pavelló d’esports una jornada de la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats d’Escacs

18 de gener de 2012 El Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor acull aquest dissabte la segona jornada de la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’Edats d’Escacs. Les partides començaran a les 16.30h. Hi participen infants i joves, nascuts des dels anys 1994 endavant i distribuïts en 6 categories diferents. Són uns 180 jugadors amb llicència esportiva i que pertanyen a alguna entitat del Vallès Oriental, Osona o Maresme.

 

Els resultats obtinguts pels jugadors en les 6 jornades d’aquesta fase prèvia són classificatoris per a la Final del Campionat de Catalunya d’Edats i per a la següent fase dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). Els participants disputen la jornada a Palau-solità i Plegamans després d’haver-se celebrat la primera el 14 de gener a Llinars del Vallès. Completaran la ronda les jornades previstes a Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Mollet del Vallès i Montmeló.

 

El Club d’Escacs de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de l’Ajuntament del municipi, s’encarrega d’organitzar la jornada, malgrat que no hi participi cap jugador d’aquesta entitat. El Club d’Escacs organitza partides tots els dijous de 18 a 21h al pavelló d’esports. Tots els aficionats que ho desitgin s’hi poden apropar per jugar o interessar-se per les seves activitats.Imatges relacionades

  • El pavelló és l'escenari de la jornada

    El pavelló és l'escenari de la jornada