Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 22 de setembre

Sota pressió, una exposició per ajudar als joves a prendre decisions

19 de gener de 2012La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat Sota Pressió, una exposició adreçada a joves d’entre 14 i 16 anys que té per objectiu promoure la reflexió del jovent en relació a la seva forma de prendre decisions quan estan dins d’un grup d’iguals.

 

L’exposició, que s’acompanya d’activitats complementàries, treballa temes com l’assertivitat o la presa de decisions en grup. Es tracta de fer una tasca preventiva ja que, habitualment, les pressions dels amics i els companys són un factor implicat, sovint, en el consum de drogues i altres conductes problemàtiques o de risc durant l’adolescència.

 

Sota Pressió intenta que els joves prenguin consciència de la importància de prendre decisions de forma responsable, lliure i amb autonomia, sense tenir en compte les imposicions dels grups.

 

L’exposició està adreçada a grups i es pot visitar cada tarda de 16 a 20 hores, a l’Espai Jove l’Escorxador, fins el proper dijous 26 de gener. Per tal de concertar cites i fer dinamitzacions de grup, es pot trucar al 93 864 51 18.