Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

Es talla un tram del carrer Creu de Baduell a partir de dilluns per reasfaltar-lo

20 de gener de 2012A partir de dilluns quedarà tallat al trànsit el tram del carrer Creu de Baduell que comunica de forma directa els barris de Can Falguera (a Palau-solità i Plegamans) i Palaudalba (a Lliçà d’Amunt). El tall es fa per reasfaltar el tram. Els treballs i el tall de la circulació duraran una setmana.

 

En concret es tracta del tram situat entre els dipòsits d’Aigües Ter-Llobregat (a Palau-solità i Plegamans) i el barri lliçanenc de Palaudalba. Es tracta d’un tram en el qual no hi ha cap casa. La ruta alternativa, doncs, entre Can Falguera i Palaudalba és a través dels carrers Palaudàries (a Palau-solità i Plegamans) i Camí de Palau (a Lliçà d’Amunt).

 

S’ha de reparar l’asfalt, molt malmès, perquè en diversos punts s’ha enfonsat creant esvorancs d’una certa fondària que fan que la circulació sigui perillosa. Les obres preveuen retirar l’asfalt en mal estat, es col·locarà una llosa de formigó, s’asfaltarà la superfície i es perfilaran els marges per disminuir el desnivell existent.

 

Donat que el carrer Creu de Baduell fa de límit entre ambdós termes municipals, les obres es fan de manera coordinada entre ambdós ajuntaments, cadascun dels quals aportarà el 50% del cost dels treballs, que s’ha xifrat en 4.716,93 euros.Imatges relacionades

  • Inici del tram afectat, vist des de Can Falguera

    Inici del tram afectat, vist des de Can Falguera

  • Un dels punts en mal estat

    Un dels punts en mal estat

  • El c. Camí de Palau, vist des de Can Falguera, és la ruta alternativa per anar a Palaudalba

    El c. Camí de Palau, vist des de Can Falguera, és la ruta alternativa per anar a Palaudalba