Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 18 d'agost

Canvi estratègic per a la modernització i la participació ciutadana

25 de gener de 2012La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) impulsarà el canvi estratègic i cultural en les administracions locals, mirant a la ciutadania, els resultats i la innovació, i promourà l’aprovació de mesures per a la reducció de la despesa en la gestió administrativa. Aquestes són algunes de les pautes d’actuació de la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat que es va constituir el passat divendres 20 de gener i de la que forma part l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós.

 

A més d’aquestes mesures, es posarà especial atenció en què els governs locals consolidin la participació ciutadana com a eina de transformació democràtica, modernització i racionalització de l’administració, enfocant aquesta participació cap a l’eficiència en els serveis públics i una millor aplicació dels recursos municipals.

 

Per aconseguir aquests objectius estratègics, la comissió té previst iniciar, al llarg d’aquest mandat, l’elaboració d’un mapa municipal i un banc d’experiències locals sobre modernització, participació i qualitat.

 

Igualment, treballà en el manteniment i desenvolupament dels diferents convenis ja signats per la FEMP amb entitats com AENOR, per a l’aplicació de normes de qualitat als municipis, l’agència AEVAL per a l’avaluació de la qualitat o amb el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques sobre simplificació i reducció de càrregues administratives.

 

Aquesta Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat de la FEMP està presidida per l’alcalde de Parla, José María Fraile, i el vicepresident és l’alcalde d’Àvila, Miguel Ángel García Nieto.Imatges relacionades

  • Reunió de la Comissió

    Reunió de la Comissió