Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

La deixalleria mòbil només funciona el tercer dissabte de cada mes

26 de gener de 2012S’elimina el servei dels dimecres pel poc ús que se’n feia i reduir despeses

 

Aquest any 2012 la deixalleria mòbil només funciona el tercer dissabte de cada mes, excepte el mes d’agost, quan no hi haurà servei. El camió especial que presta aquest servei quedarà instal·lat el tercer dissabte de cada mes a la plaça del Molí, de 9 a 13h, coincidint amb el Mercat Setmanal.

 

S’ha eliminat, doncs, la deixalleria mòbil que es podia trobar cada dimecres en diversos punts del municipi. Les estadístiques demostren que el servei dels dimecres tenia molt pocs usuaris. És precisament el servei que es manté, el del tercer dissabte de cada mes, el que sempre ha registrat l’índex d’ús més elevat.

 

Aquesta reducció del servei per concentrar-lo el dia que més s’utilitza suposa un important estalvi per a l’Ajuntament. El cost que va tenir la deixalleria mòbil l’any 2011 va ser d’11.282,83 euros. Amb la l’eliminació del servei dels dimecres, el cost del servei l’any 2012 passa a ser de 2.857,93 euros.

 

Al camió adaptat com a deixalleria mòbil s’hi poden dipositar residus com ferralla informàtica i electrònica, petits electrodomèstics, olis minerals (vehicles), aerosols, fluorescents, piles, coles, pintures, dissolvents i vernissos, bateires, tóners, materials de neteja i desinfecció, telèfons mòbils, tèxtils i radiografies, entre altres.

 

L’Ajuntament recorda que també es pot utilitzar la Deixalleria Municipal per dipositar-hi aquesta mena de residus i d’altres més voluminosos, així com sol·licitar la recollida a domicili de voluminosos i restes de poda. La Deixalleria Municipal es troba al carrer Santa Margarida de Boada Vell, s/n (Polígon Industrial Riera de Caldes). L’horari de funcionament és de 9.30 a 13h i de 16 a 19h, de dimarts a dissabte. Els diumenges està oberta de 9 a 14h. El número de telèfon de la Deixalleria Municipal és el 93.864.37.89.

 

La deixalleria mòbil és un servei que ofereix el Consorci de Residus del Vallès Occidental als diversos consistoris de la comarca, que cobreixen el seu cost en funció de l’ús que en fan.Imatges relacionades

  • El camió de la deixalleria mòbil ja no fa parades els dimecres a diversos punts del municipi

    El camió de la deixalleria mòbil ja no fa parades els dimecres a diversos punts del municipi

Enllaços relacionats