Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

L’Ajuntament convoca un Consell d’Educació extraordinari per parlar de l’Escola Can Periquet

1 de febrer de 2012Se celebra el dijous 2 de febrer

 

La darrera celebració del Ple Municipal de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamanas va finalitzar amb la intervenció d’un grup de mares de l’escola Can Periquet que van voler explicar a tota la ciutadania la situació actual de l’escolarització al centre.

 

El grup de mares va manifestar que el delegat del Departament d’Ensenyament del Vallès Occidental, Lluís Baulenas, els va explicar en una reunió el passat dia 24 de gener (dos dies abans del Ple) que no hi ha suficients infants per mantenir els dos centres escolars que en l’actualitat només tenen una línia, per la qual cosa, han decidit no obrir la matriculació de P3 a Can Periquet.

 

Amb l’objectiu d’aconseguir que el Departament es replantegi la seva decisió, les mares van demanar al plenari el suport de tots els grups polítics municipals. En aquest sentit, van agrair el suport donat per l’equip de govern i les gestions realitzades pel regidor d’Educació, Joan Carles Tinoco. Segons el grup de mares, “creiem que tot el municipi, amb tots els partits polítics, ha de lluitar per a què l’escola continuï”.

 

En aquest sentit, i un cop finalitzada la sessió plenària, l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, va convidar a un representant de cada grup municipal a reunir-se amb les mares assistents per analitzar l’actual situació del centre escolar. En finalitzar la reunió, els participants van acordar la celebració d’un Consell Escolar Municipal extraordinari que s’ha convocat demà, dijous 2 de febrer.Imatges relacionades

  • L'Escola es va inaugurar el curs 2009-2010

    L'Escola es va inaugurar el curs 2009-2010

Documentació adjunta