Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

Reunió entre l’Alcaldessa, empresaris de la vila i PIMEC per tractar la situació d’empreses i comerços i sumar esforços

7 de febrer de 2012L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, s’ha reunit recentment amb empresaris del municipi i el president de PIMEC Vallès Occidental, Martí Puig per tractar les problemàtiques a què s’enfronten les empreses i els comerços i els autònoms de la vila.

 

Padrós ha comunicat la voluntat del consistori de potenciar l’activitat econòmica del municipi, tant pel que fa al comerç com a les necessitats de les empreses ubicades als polígons industrials. En la reunió s’ha subratllat també la importància de fomentar l’associacionisme entre comerciants per sumar esforços i seguir una estratègia comuna. Tant Padrós com Puig han posat de relleu la situació estratègica de Palau-solità i Plegamans, per la seva ubicació geogràfica, les bones comunicacions i la concentració del teixit industrial.

 

El president de PIMEC Vallès Occidental ha traslladat la necessitat de facilitar la gestió burocràtica dels consistoris a través de la finestreta única, cosa que facilitaria l’activitat de les empreses. D’altra banda, els empresaris consideren que cal millorar el manteniment dels polígons industrials, així com aconseguir unes infraestructures adequades al Vallès. Alhora, s’ha demanat suport a l’emprenedoria per potenciar la recuperació econòmica.

 

Per la seva banda, Teresa Padrós ha explicat la situació econòmica que pateix l’Ajuntament i els esforços que s’estan fent per gestionar els recursos de forma adequada després de la davallada d’ingressos. L’Alcaldessa ha demanat comprensió i ha traslladat la voluntat de diàleg i de buscar solucions.

 

Per últim, l’Ajuntament, PIMEC Vallès Occidental i els empresaris s’han emplaçat a estudiar en quines matèries concretes poden continuar col·laborant per impulsar l’activitat econòmica de Palau-solità i Plegamans. La patronal establirà una fórmula per fer arribar a les empreses del municipi, mitjançant l’Ajuntament, suport especialitzat en diferents matèries com formació i acords de cara a l’estalvi, així com totes les eines que estiguin al seu abast per ajudar a la recuperació del teixit productiu.

 

7 de febrer del 2012

 Imatges relacionades

  • Puig i Padrós amb empresaris del municipi

    Puig i Padrós amb empresaris del municipi

Enllaços relacionats