Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Les 14 dones que cerquen una inserció laboral al curs de gerontologia promogut per l'Ajuntament comencen les pràctiques a Residencial Palau

21 de febrer de 2007L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb la col•laboració de la Diputació està portant a terme un curs d'Auxiliar Gerontològic que compta amb la participació de 14 dones que es beneficiaran d'aquesta formació per aconseguir la seva inserció laboral. A més, el desenvolupament d'aquest curs té lloc a les instal•lacions de Residencial Palau, fet especialment important de cara a la realització de les pràctiques que començaran en breu perquè les alumnes podran aplicar els seus coneixements en un entorn laboral real.
De fet, aquest és un dels elements que va voler subratllar l'alcaldessa, Teresa Padrós, que va visitar el 21 de febrer les dones participants en el curs acompanyada de la regidora de Serveis Socials, Pepi Bailón, i el regidor de Promoció Econòmica, Rafael Pérez. L'alcaldessa va destacar les virtuts d'aquest camp professional, subratllant l'ampli ventall de possibilitats que ofereix l'atenció a la gent gran. “Aquest nou curs de gerontologia del qual heu fet ara la part teòrica, ha estat una gran oportunitat tant per l'Ajuntament com per les persones que hi heu accedit. Cursos com aquest faciliten una formació que dóna moltes possibilitats d'inserció en el mercat laboral i, a més, en un sector -l'atenció a les persones- cada vegada més important en la nostra societat”, va dir l'alcaldessa. El bon funcionament del curs permetrà que l'any que ve es faci una segona edició.
Aquest curs capacitarà a les participants en les tasques a desenvolupar en el marc del serveis socials especialitzats d'atenció a la gent gran i que són: serveis de centres de dia, serveis residencials i serveis d'habitatges tutelats. Els objectius específics de la formació persegueixen una complerta formació per comprendre les funcions pròpies dels perfil professionals els àmbits funcionals que caracteritza el treball de l'auxiliar gerontològic i que són l'àmbit assistencial, les tasques d'hostaleria i l'àmbit educatiu i preventiu.

Imatge
Foto de família de les dones del curs amb tècnics municipals, responsables de Residencial Palau i representants de l'equip de govern

Imatges relacionades

  • Dones del curs amb l'alcaldessa de Palau

    Dones del curs amb l'alcaldessa de Palau