Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de desembre

S’elimina l’antena de telefonia del carrer Folch i Torres

8 de febrer de 2012El desmuntatge obliga a tallar el carrer Mossèn Cinto Verdaguer i un tram del carrer Folch i Torres

 

Dissabte 11 de febrer es desmunta i s’elimina l’antena de telefonia mòbil que està instal·lada a la teulada de l’edifici situat al número 38 del carrer Folch i Torres.

 

L’operatiu per dur a terme aquests treballs requereix tallar el trànsit al tram d’aquest carrer comprès entre el passeig de la Carrerada i el carrer Mossèn Cinto Verdaguer. Aquesta última via es talla completament al trànsit. S’han programat els treballs i els talls de trànsit de 08.00h a 14.00h.

 

No pot haver-hi vehicles aparcats al tram esmentat del carrer Folch i Torres fins culminar l’operació. Queda permesa, però, l’entrada i sortida de vehicles dels edificis que disposen d’accés per als mateixos. Mentre durin els treballs hi haurà persones encarregades de vetllar per la seguretat dels vianants.

 

L’Ajuntament ha decidit dur a terme el desmuntatge de l’antena durant el matí del dissabte per minimitzar les molèsties i les afectacions sobre la mobilitat. El consistori ha enviat un comunicat als veïns i comerços de l’àrea afectada per avisar dels treballs i els talls de circulació.Imatges relacionades

  • L'antena de telefonia mòbil que s'elimina

    L'antena de telefonia mòbil que s'elimina

Documentació adjunta