Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

Nova edició del curs de monitors de lleure en col·laboració amb Caldes de Montbui

15 de febrer de 2012L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el de Caldes de Montbui tornen a organitzar enguany de forma conjunta una nova edició del curs oficial de monitors de lleure, que comença el 25 de febrer. Al curs s’hi poden apuntar alumnes dels dos municipis. Cada any s’alterna el municipi on se celebra, i aquesta edició té lloc a Caldes de Montbui. Les inscripcions es poden fer fins que s’exhaureixin les places disponibles. Els interessats han d’adreçar-se a l’Espai Jove l’Escorxador de Palau-solità i Plegamans (Tel.: 93.864.51.18; pg. de la Carrerada, s/n) o a l’Espai Jove el Toc de Caldes de Montbui (Tel.: 93.865.46.55; c. Font i Boet, 4)

 

Està dirigit a majors de 18 anys que tinguin interès en el món de l’educació en el lleure, que estiguin realitzant activitats amb infants i joves, com casals d’infants o d’estiu, colònies, campaments, associacions de lleure, ludoteques, menjadors... Entre els objectius del curs s’hi compta vincular el lleure amb la intencionalitat educativa, la transmissió de valors democràtics i participatius, o fer que siguin experiències enriquidores per als infants i joves.

 

El curs s’estendrà del 25 de febrer al 5 d’abril. Consta de 100 hores lectives, 150 de pràctiques en un projecte educatiu de lleure i 25 hores per a l’elaboració d’una memòria. La part presencial es desenvoluparà a l’Espai Jove el Toc de Caldes de Montbui.Imatges relacionades

  • Edició del curs del 2009, que es va celebrar a l'Espai Jove l'Escorxador

    Edició del curs del 2009, que es va celebrar a l'Espai Jove l'Escorxador

Documentació adjunta

Enllaços relacionats