Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 25 de setembre

La presidenta del Consell Comarcal visita Palau-solità i Plegamans

17 de febrer de 2012Pepita Pedraza, presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, on s’ha reunit amb l’Alcaldessa, Teresa Padrós, la Tinenta d’Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Àngels Marcuello, i altres regidors de l’equip de govern.

 

Després de signar al Llibre d’Honor del municipi, Pedraza ha manifestat sentir-se “molt honorada en vistar Palau-solità i Plegamans per primer cop com a presidenta del Consell Comarcal. A més, ha agraït la tasca que està realitzant l’equip de govern “per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Palau-solità i Plegamans”. “En aquests moments de dificultat econòmica, cal potenciar la coordinació i la col·laboració entre els ajuntaments i el Consell Comarcal”, ha subratllat la presidenta.

 

Per la seva banda, Teresa Padrós, ha agraït la visita de Pedraza i ha manifestat que els ajuntaments i els consells comarcals “han d’estar units per reclamar a la Generalitat que faci efectiu el pagament del deute que acumula amb les diferents administracions”.Imatges relacionades

  • Pedraza signa al Llibre d'Honor. L'acompanyen Padrós (esq.) i Marcuello (dreta)

    Pedraza signa al Llibre d'Honor. L'acompanyen Padrós (esq.) i Marcuello (dreta)

  • L'Alcaldessa i la presidenta, reunides amb diversos regidors i regidores de l'equip de govern

    L'Alcaldessa i la presidenta, reunides amb diversos regidors i regidores de l'equip de govern

Enllaços relacionats