Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 12 de novembre

La nova prefectura de la Policia Local i dependències municipals tindran un total de 1.800 metres quadrats edificats

18 de maig de 2007L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ja disposa de l'avantprojecte per a la construcció d'un nou edifici que acollirà la prefectura de la policia local i altres dependències de l'administració local i d'altres administracions amb activitat al municipi, com l'Oficina de Recaptació de la Diputació. El projecte s'emmarca dintre del pla de millores i renovació dels equipaments municipals. L'objectiu és aixecar aquest nou equipament al carrer Ter amb Avinguda de l'Ebre, al costat de l'actual nau de Brigades Municipals, a Can Cortès Sud amb tots els requeriments actuals de la Policia Local. A més, es pretén que aquest nou edifici municipal tingui forma de complex i, per tant, inclourà altres serveis municipals ara dispersos pel municipi com Protecció Civil, l'emissora de ràdio municipal, el Jutjat de Pau, l'Arxiu Municipal i altres serveis. El complex tindrà un total edificat de 1.800 metres quadrats.

L'edifici disposarà de soterrani, baixos i primera planta i té forma d'L. La façana llarga acollirà la prefectura de la Policia Local que gaudirà com a elements més destacats d'una àmplia zona d'atenció al públic i d'una sala annexa de més de 300 metres quadrats que donarà servei com a sala de reunions però també estarà acondicionada com a espai multiusos en cas d'emergència o situació de crisi.

La façana més curta acollirà la resta de serveis municipals que es volen concentrar en aquest nou edifici i també oferirà espais diàfans per a l'atenció al públic.

Imatge
Façana principal de la futura prefectura de la Policia Local

Imatges relacionades

  • Imatge virtual de la futura prefectura de la Policia Local

    Imatge virtual de la futura prefectura de la Policia Local