Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 13 de novembre

La Generalitat selecciona la Policia Local de Palau-solità i Plegamans per fer la prova pilot del seu nou programari informàtic

22 de febrer de 2012La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha estat seleccionada per la Subdirecció de Coordinació de la Policia de Catalunya com una de les cinc policies locals del país on es farà la prova pilot del nou programari informàtic de gestió i suport als processos de les policies locals (denominat SIPCAT).

 

Aquest nou programari permetrà unificar els sistemes informàtics de totes les policies locals de Catalunya que estiguin ja integrades a la xarxa RESCAT, que és un sistema de comunicacions de tecnologia digital, destinat a cobrir les necessitats de comunicacions dels serveis d’emergència i seguretat de la Generalitat de Catalunya i de les administracions locals. El segon requisit per als ajuntaments seleccionats és que hagin signat el conveni de cessió d’ús del SIPCAT entre el Departament d’Interior i l’Ajuntament, que en el cas de Palau-solità i Plegamans es va signar el 15 d’abril de 2011.

 

La utilització del nou programari permetrà la coordinació de tota la informació i la millora de la gestió diària de les policies locals amb l’objectiu de reforçar l’atenció ciutadana i millorar els serveis que s’ofereixen al municipi. A més, en un futur planteja moltes opcions de millora de la coordinació entre els diferents cossos policials i d’emergències.

 

La prova pilot es realitzarà durant el mes de març i abril i, a més de Palau-solità i Plegamans, participaran les policies locals de Sant Boi de Llobregat, Platja d’Aro, Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès.Imatges relacionades

  • Un agent provant el sistema RESCAT quan la Policia Local s'hi va integrar

    Un agent provant el sistema RESCAT quan la Policia Local s'hi va integrar