Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

Arrenquen les classes d’Educació Viària

5 de març de 2012Les classes d’Educació Viàriaque imparteix laPolicia Localals alumnes de les escoles del municipi inicien aquesta setmana l’edició del curs actual. Aquest mateix matí, dos grups de l’Escola Josep Maria Folch i Torres han rebut la classe teòrica de mans de l’agent Rafael Reina.

 

Aquesta mateixa setmana començaran igualment les sortides en bicicleta pels carrers del municipi per posar en pràctica els coneixements de seguretat vial que prèviament se’ls hi ha explicat a l’aula. Els alumnes aniran acompanyats amb laPolicia Local i amb voluntaris de Protecció Civil, per tal de garantir la màxima seguretat a l’hora de circular en grup. A més de les sortides en bicicleta, els alumnes realitzaran sortides per conèixer què es fa des de l’esfera empresarial i de l’administració per millorar la seguretat viària.

 

El programa d’Educació Viàriaque es desenvolupa a Palau-solità i Plegamans des de fa molts anys és possible gràcies al treball i a la col·laboració que duen a terme la Policia Local, els centres educatius, l’Ajuntament, especialment des de les regidories d’Educació i Seguretat Ciutadana, i Protecció Civil.Imatges relacionades

  • L'agent Reina imparteix les classes d'Educació Viària

    L'agent Reina imparteix les classes d'Educació Viària

  • Els nens i nenes escolten amb interès i atenció

    Els nens i nenes escolten amb interès i atenció