Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Conveni amb Palau Solidari per fomentar l’ús de les TIC

16 de març de 2012L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’entitat Palau Solidari han signat un conveni de col·laboració per fomentar el projecte Punt TIC Palau, un espai de formació que té per objectiu facilitar l’accés i l’ús de les noves tecnologies i potenciar la seva formació.

 

El projecte s’adreça a famílies nouvingudes, adults sense feina, dones i gent gran, especialment les que es troben en situació de desavantatge social, així com entitats socials, culturals i esportives. “Volem aconseguir que la tecnologia sigui una eina útil i s’eviti la fractura digital en diferents sectors de la societat”, explica Francisco Romera, president de Palau Solidari.

 

A banda de Romera, l’alcaldessa del municipi, Teresa Padrós, va ser l’encarregada de signar el conveni en representació del Consistori. “L’Ajuntament hi col·labora amb 15.000 euros durant aquest any 2012 per tal de finançar la contractació d’un tècnic que s’encarregui de la formació”, ha explicat Padrós.

 

A la signatura també ha assistit la primera tinent d’Alcaldia de l’Àrea d’Acció Social i regidora de Cooperació, Carme Cabeza, que ha manifestat que “l’Ajuntament també facilita els mitjans tècnics i l’espai per tal que Palau Solidari pugui desenvolupar aquest projecte”. “Des de Serveis Socials volem ajudar les entitats que promouen accions en favor de les persones que més ho necessiten, i Palau Solidari és una mostra d’aquesta bona feina”, afegeix Cabeza.

 

El Punt Tic de Palau-solità i Plegamans es troba a l’edifici de Serveis Socials, al carrer Cooperativa número 12.Imatges relacionades

  • Romera, Padrós i Cabeza (d'esq. a dreta), en l'acte de signatura

    Romera, Padrós i Cabeza (d'esq. a dreta), en l'acte de signatura

  • L'Edifici de Serveis Socials acull el Punt TIC i espais per a les entitats

    L'Edifici de Serveis Socials acull el Punt TIC i espais per a les entitats

Enllaços relacionats