Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Ja és al carrer el segon número de ‘El Butlletí’, la nova publicació d’informació municipal

22 de març de 2012La nova revista suposa un estalvi d’uns 20.000€ a l’any respecte la que feia l’anterior equip de govern

 

El segon número de El Butlletí, d’informació municipal de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, ja és a l’abast de la ciutadania en els diversos punts on es distribueix: als edificis municipals i als comerços de la vila que col·laboren amb el consistori en la seva distribució.

 

És una publicació que vol informar la ciutadania sobre la informació més rellevant que té a veure amb l’actualitat de l’Ajuntament i de la vila, amb la vocació d’assegurar el dret de la ciutadania a estar informada, però mantenint la política d’austeritat imposada per l’equip de govern de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Aquesta austeritat suposa un estalvi de prop de 20.000 euros anuals respecte a la publicació que editava l’anterior govern municipal.

 

Les principals directrius per aconseguir aquest estalvi han estat la reducció del format, que resulta més econòmic, i el fet que El Butlletí ja no es reparteix casa per casa, per la qual cosa també es fa una tirada inferior, de 3.000 exemplars. També, amb la finalitat de reduir el cost, s’ha canviat la periodicitat de la publicació i, en comptes de ser mensual, ara és bimestral; és a dir, es publica un cop cada dos mesos.

 

David Abascal, regidor de Comunicacióde l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, destaca que el principal objectiu de la publicació és “donar un servei públic d’informació i transparència, prioritzant aquells continguts que puguin ser més útils per a la ciutadania palauenca”. Alhora, i segons Abascal, “es vol obrir les pàgines de El Butlletí per donar a conèixer la tasca de persones i entitats del poble”.Imatges relacionades

  • Exemplars de 'El Butlletí' a l'Ajuntament

    Exemplars de 'El Butlletí' a l'Ajuntament