Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

L'Ajuntament posa en marxa una activitat multiesportiva a Can Falguera

27 de febrer de 2007L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, a través de la Regidoria d'Esports, vol potenciar les Instal•lacions Esportives Municipals de Can Falguera amb la creació d'una nova activitat per a adults. Aquesta novedosa activitat s'anomena 'Multi.Esports' és una opció amena per a mantenir la condició física a través de la pràctica de diferents esports: tennis, futbol, voleibol, handbol, ciclisme indoor, etc.

Es tracta d'una classe dirigida per un monitor de manteniment físic i esports combinant les diverses disciplines: mitja classe de condicionament físic (resistència, velocitat, tonificació, flexibilitat, etc.) i mitja classe d'esports: partidets, tornejos o competicions de futbol, tennis, voleibol, handbol, ciclisme indoor, etc.

Les sessions es duen a terme els dilluns i dimecres de 20.15 a 21.15 h. seguint el calendari escolar. Aquesta activitat té un cost de 17,50 € al mes.

Ara està obert el període d'inscripció i els interessats poden demanar més informació al telèfon de l'Ajuntament 93 864 80 56. L'horari d'atenció al públic per a fer inscripcions és de 10.00 a 14.00 h. A l'edifici de l'Ajuntament a la Plaça de la Vila, número 1.

Imatge
Vistes de la zona esportiva de Can Falguera

Imatges relacionades

  • Imatge d'una activitat esportiva a Palau

    Imatge d'una activitat esportiva a Palau