Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 18 d'agost

Tall de trànsit a la confluència entre els carrers Can Cortès i Dr. Fleming per obres

13 d'abril de 2012Els treballs de creació d’un nou sobreeixidor a la xarxa de clavegueram obliga a tallar el trànsit de vehicles al revolt on conflueixen els carrers Can Cortès i Dr. Fleming, molt a prop de l’actual Centre d’Assistència Primària (CAP) de Palau-solità i Plegamans. És previst que el tall de trànsit sigui vigent els dies 16, 17 i 18 d’abril.

 

El tall no afectarà l’accés al CAP des del carrer Can Cortès, ja que les obres es duen a terme uns metres més enllà. Amb tot, sí obliga a anul·lar de forma provisional la parada d’autobús situada davant de l’entrada del CAP. S’instaura una parada temporal per substituir-la a la confluència entre els carrers Can Cortès i la Cierva.

 

Sobreeixidor

Aquests treballs es fan per finalitzar la creació d’un nou sobreeixidor que millorarà la xarxa de clavegueram en aquesta zona. Els sobreeixidors són necessaris per evitar que les canonades del clavegueram es col·lapsin i rebentin quan la quantitat d’aigua que han d’absorbir supera les seves capacitats, com en episodis de fortes pluges. Aquests dispositius permeten evacuar l’excés d’aigua de la xarxa, abocant-lo directament a la riera. Quan el volum és l’habitual, l’aigua es condueix abans a una planta depuradora. Tanmateix els sobreeixidors limiten la quantitat d’aigua bruta que va a parar directament a la riera, en compliment de la normativa establerta per l’Agència Catalana d’Aigua. Així, del total d’aigua que els sobreeixidors emeten directament a la riera només 1 part de cada 5 són aigües residuals del clavegueram; la resta és aigua de pluja.Imatges relacionades

 • El tall es farà al revolt on comencen i acaben els carrers Can Cortès i Dr. Fleming

  El tall es farà al revolt on comencen i acaben els carrers Can Cortès i Dr. Fleming

 • Construcció del sobreeixidor, al costat del llit de la riera

  Construcció del sobreeixidor, al costat del llit de la riera

 • La parada d'autobús del CAP s'anul·la provisionalment, mentre duri el tall

  La parada d'autobús del CAP s'anul·la provisionalment, mentre duri el tall

 • La parada d'autobús substituta s'ubica a la confluència entre els carrers Can Cortès i la Cierva

  La parada d'autobús substituta s'ubica a la confluència entre els carrers Can Cortès i la Cierva