Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 22 de setembre

S’intensifica la vigilància per garantir l’ús correcte de la Zona Blava

16 d'abril de 2012La Unitat de Proximitat de la Policia Local intensifica a partir del dilluns 16 d’abril la vigilància sobre els estacionaments de vehicles a la Zona Blava, situada al centre i a les zones comercials del municipi. La Policia Local potencia l’activitat de vigilància després d’una setmana en què s’ha realitzat una campanya informativa amb el repartiment d’avisos als carrers que disposen de Zona Blava, la publicació d’anuncis en revistes locals i a través dels mitjans de comunicació municipals (web i Ràdio Palau).

 

A Palau-solità i Plegamans la Zona Blava és gratuïta, ja que només marca restriccions sobre el temps d’estacionament. Limita a una hora i mitja el temps màxim en què un vehicle pot estar-hi estacionat, de dilluns a dissabte, de 9 a 13h durant el matí i de 16 a 20h a la tarda. És obligatori, doncs, que s’indiqui de forma visible l’hora d’inici de l’estacionament, ja sigui mitjançant els rellotges que existeixen per a aquesta funció o, simplement, deixant una nota escrita on hi consti l’hora d’arribada.

 

Cal tenir present que els agents de la Policia Local han de multar els propietaris dels vehicles que no tinguin correctament identificada l’hora d’inici de l’estacionament o que hagin superat el temps màxim permès (1 hora i 30 minuts). La Zona Blava és beneficiosa perquè tothom tingui més possibilitats de trobar aparcament allà on es concentren comerços i serveis.

 

Tal i com ho explica la regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, Àngels Marcuello, es potencia aquesta vigilància “per donar resposta a les demandes de la ciutadania i els comerciants locals en favor de la rotació dels vehicles per afavorir la mobilitat i l’activitat comercial”. “Cal tenir present que és un sistema implantat fa molts anys i la Policia Local ja feia aquesta vigilància i sancionava si detectava infraccions, però cal intensificar aquesta vigilància per a que sigui un sistema més útil del que ha estat fins ara, contextualitza Marcuello.Imatges relacionades

  • Un dels senyals que especifiquen les limitacions d'aparcament a la Zona Blava

    Un dels senyals que especifiquen les limitacions d'aparcament a la Zona Blava

  • La Zona Blava, gratuïta, està instaurada al centre i en zones comercials

    La Zona Blava, gratuïta, està instaurada al centre i en zones comercials